Spate de curcan fript - la Multicooker

de mihaelar63 in Curcan, 15 Feb 2015 | 3032 vizualizari

 

Sotul meu nu inceteaza cu laudele cat de gustoasa este mancarica pregatita la Multicookerul Philips. Asa ca armonia si intelegera pluteste prin aer. Doar primavara sa mai vina :D >:D< Curcanul meu a fost mare si spatele carnos. Am fost nevoita sa-l transez in 6 bucati cu ajutorul vechii mele securici.

 

INGREDIENTE

  • 1 spate curcan - 1.2 kg
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • boia
  • fulgi chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spate de curcan fript - la Multicooker:

Am transat spatele de curcan in 6 bucati . Am spalat si am zvantat carnea .

Am curatat si taiat in doua ceapa rosie .

Se pune in cuva aparatului uleiul , ceapa si bucatile de carne .

Nu este nevoie de mai mult ulei , curcanul meu a fost gras si a mai eliberat grasime la prajire .

Se conecteaza Multicookrul la curent se apasa pe meniu -  fry, se fixeaza timpul la 20 minute  - Start [ cu capacul inchis] .

Dupa 20 minute se adauga 2 cani apa , sare si boia . Se prepara in continuare pe Stew timp de 30 minute .Dupa 20 minute am deschis capacul pentru ca lichidul sa se evapore mai rapid .

Un ultima parte am folosit programul Fry timp de 10 minute [ cu capacul deschis] . Am intors din cand in cand bucatile de curcan pentru a se rumeni in mod egal .

Am servit bucatile de spate, calde , prajite crocant cu fulgi de chili presarat deasupra si gogosari murati.

TIPS-URI

1

Puteti folosi salata sau garnitura preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spate de curcan fript - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat