Sotul meu nu inceteaza cu laudele cat de gustoasa este mancarica pregatita la Multicookerul Philips. Asa ca armonia si intelegera pluteste prin aer. Doar primavara sa mai vina :D >:D< Curcanul meu a fost mare si spatele carnos. Am fost nevoita sa-l transez in 6 bucati cu ajutorul vechii mele securici.
Am transat spatele de curcan in 6 bucati . Am spalat si am zvantat carnea .
Am curatat si taiat in doua ceapa rosie .
Se pune in cuva aparatului uleiul , ceapa si bucatile de carne .
Nu este nevoie de mai mult ulei , curcanul meu a fost gras si a mai eliberat grasime la prajire .
Se conecteaza Multicookrul la curent se apasa pe meniu - fry, se fixeaza timpul la 20 minute - Start [ cu capacul inchis] .
Dupa 20 minute se adauga 2 cani apa , sare si boia . Se prepara in continuare pe Stew timp de 30 minute .Dupa 20 minute am deschis capacul pentru ca lichidul sa se evapore mai rapid .
Un ultima parte am folosit programul Fry timp de 10 minute [ cu capacul deschis] . Am intors din cand in cand bucatile de curcan pentru a se rumeni in mod egal .
Am servit bucatile de spate, calde , prajite crocant cu fulgi de chili presarat deasupra si gogosari murati.
1
Puteti folosi salata sau garnitura preferata .