Este o reteta de preparare pentru orice tip de rulada de carne :de porc, de pui, de curcan - rulada pregatita de casa sau pregatita si cumparata cruda de la macelar.
Eu am cumparat-o cruda de la macelar- are un carnat si branza in mijoc, si este inconjurata de felii subtiri de bacon
Incălziti untul intr-o tigaie profunda pe foc.
Puneți rulada și lăsați-o sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute.
Se adaugă ceapa tocata , ardeiul taiat cubulete si usturoiul si se caleste un pic.
Se pune apa clocotită, sarea, piperul si ierburile.
Acoperiti si gatiti 20-25 de minute. Se scoate friptura si se lasa un pic sa se raceasca.
Se taie friptura în felii și se pune cu sosul din tigaie intr-un vas la cuptor.
Se lasă sa se rumenească timp de 10 -15 minute.
Se serveste cu piure ( reteta aici ) sau cu cartofi franțuzești (reteta aici).
Poftă bună !!!!