Spate de curcan fript - la Multicooker

de mihaelar63 in Curcan, 15 Feb 2015 | 3032 vizualizari

COMENTARII (18)

Merisor 1

15.02.2015, 19:59

Ce frumos s-a rumenit!

Aurelia 07_07 1

15.02.2015, 20:02

Ce bine arata !

MotanLaOale 1

15.02.2015, 20:10

bun bun

mihaelar63 1

15.02.2015, 20:20

Merisor de la tine m-am ,, inspirat'' la modul de preparare Mi-a fost mai usor decat sa citesc cartea tehnica . Sunt curioasa daca pe coacere pot sa prepar carne . Tu ai incercat?

Rocsi 1

15.02.2015, 20:22

simona72 1

15.02.2015, 20:27

geoline 1

15.02.2015, 20:45

tare bun

T I M E A 1

15.02.2015, 21:02

cine are cucar )

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:12

Timea

T I M E A 1

15.02.2015, 21:27

eu am facut ieri cea mai buna varza la cuc )) mai buna decat in cuptor sau soba, pe bune

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:29

Timea astept reteta . crede-ma ca eu n-am citit cartea tehnica . Mi-a fost mai usor sa citesc retete preparate de voi ca sa stiu cum trebuie setat . )

Teo 1

15.02.2015, 22:50

Imi placeee!

mihaelar63 1

15.02.2015, 23:05

Teo , carnea de curcan crescut la curte , dupa cum stii , este delicioasa .

Andra_Constantinescu 1

15.02.2015, 23:25

Niste carne de curcan parca as manca si eu!

mihaelar63 1

16.02.2015, 00:11

Hai la Cluj ca avem

dantes 1

16.02.2015, 07:52

Bun!

anca_rm 1

16.02.2015, 15:41

ce de treaba face cuc-ul asta ,

mirela0911 1

17.02.2015, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat