Medalion de curcan cu galuste

de trifadalia in Curcan, 7 Aug 2018 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr medalion de curcan
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita de ardei dulce
  • 100 mm ulei
  • 1 lingurita de oregano
  • 1 bucata de rosie
  • galuste:
  • 2 oua
  • 6 linguri de faina
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de curcan cu galuste:

Ceapa se rade pe razatoarea mare, apoi se pune la prajit in ulei, pana cand sticleste. Peste ea se adauga boiaua, apoi bucatile de carne. Se tin 2-3 minute pana cand isi schimba culoarea, apoi se adauga apa cat sa le acopere. Se fierb. Cand sunt fierte, se decojeste rosia si se taie bucati, se adauga in tocanita, se pune oregano si sarea.

Se prepara galustele. Se bat ouale cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta un aluat molcut. Se pine apa la fiert cu putina sare, cand fierbe, se rup galustele cu o lingura sau cu forma. Se lasa la fiert la foc mediu 2 sau 3 minute, acoperita cu capac intredeschis. Se scot intr-o strecuratoare, se spala scurt si se pun in oala cu uleiul incins.

Se servesc impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil italian