Savarine dospite

de Dea_Dea in Prajituri, 25 Mar 2013 | 3913 vizualizari

 

Un dulce delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 15 gr drojdie granule
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 20 gr zahar
  • 30 ml ulei
  • ORNAT
  • 200 ml frisca batuta
  • Dulceata
  • tort gellee de la Dr oetker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine dospite:

Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la dospit 30 minute, apoi se pune in forme unse si se mai lasa inca 15 minute.Se dau la cuptor si se coc 15 minute. Cuptorul trebuie preincalzit (foc potivit). 

Dupa ce se racesc se taie un capacel.

SIROP:

Apa cu zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, apoi se adauga estenta de rom si se lasa la racit.

Savarinele se insiropeaza, se ung cu dulceata, se pune frisca, capacelul, iar deasupra tort gelle (se folosesc instructiunile de preparare de pe ambalaj)

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine dospite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]