Savarine dospite

de Dea_Dea in Prajituri, 25 Mar 2013 | 3316 vizualizari

 

Un dulce delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 15 gr drojdie granule
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 20 gr zahar
  • 30 ml ulei
  • ORNAT
  • 200 ml frisca batuta
  • Dulceata
  • tort gellee de la Dr oetker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine dospite:

Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la dospit 30 minute, apoi se pune in forme unse si se mai lasa inca 15 minute.Se dau la cuptor si se coc 15 minute. Cuptorul trebuie preincalzit (foc potivit). 

Dupa ce se racesc se taie un capacel.

SIROP:

Apa cu zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, apoi se adauga estenta de rom si se lasa la racit.

Savarinele se insiropeaza, se ung cu dulceata, se pune frisca, capacelul, iar deasupra tort gelle (se folosesc instructiunile de preparare de pe ambalaj)

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine dospite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Bunica 1

25.03.2013, 20:08

Frumoase si gustoase!

Sim0na 1

25.03.2013, 20:47

Dea_Dea 1

25.03.2013, 22:15

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine cu fructe