De obicei,salata mea de boeuf este fara carne,dar am zis ca pot sa schimb putin si atunci am adaugat bucatele de carne.
Morcovii si cartofii se pun intregi la fiert in apa cu sare.
Separat,fierbem si pieptul de pui.
Dupa ce au fiert se scurg bine,lasam sa se raceasca,curatam de coaja si taiem carnea si legumele fierte in cubulete mici.
Ardeiul si castravetii se taie si ei cubulete si se pun peste restul legumelor+carnea.
Le amestecam bine pe toate,potrivim cu sare si piper,apoi incorporam si maioneza:
Pregatim un castron si o lingura de lemn.Punem un galbenus de ou fiert ,iar altul crud,picuram ulei putin cate putin si amestecam usor intr-un singur sens.Treptat punem mustarul,zeama de lamaie si restul de ulei tot in fir subtire.Cand s-a format maoineza,o potrivim de sare si-o incorporam in salata de legume cu carne.
Decoram cu masline.