Salata boeuf II

de corina241 in Salate, 9 Ian 2011 | 5178 vizualizari

 

De obicei,salata mea de boeuf este fara carne,dar am zis ca pot sa schimb putin si atunci am adaugat bucatele de carne.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 piept de pui
  • 1/2 borcan de castraveti murati
  • 1/2 borcan ardei murati
  • 2 oua
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de lamaie
  • 150ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf II:

Morcovii si cartofii se pun intregi la fiert in apa cu sare.

Separat,fierbem si pieptul de pui.

Dupa ce au fiert se scurg bine,lasam sa se raceasca,curatam de coaja si taiem carnea si legumele fierte in cubulete mici.

Ardeiul si castravetii se taie si ei cubulete si se pun peste restul legumelor+carnea.

Le amestecam bine pe toate,potrivim cu sare si piper,apoi incorporam si maioneza:

Pregatim un castron si o lingura de lemn.Punem un galbenus de ou fiert ,iar altul crud,picuram ulei putin cate putin si amestecam usor intr-un singur sens.Treptat punem mustarul,zeama de lamaie si restul de ulei tot in fir subtire.Cand s-a format maoineza,o potrivim de sare si-o incorporam in salata de legume cu carne.

Decoram cu masline.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf II" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

divainbucatarie 1

10.01.2011, 09:59

Rocsi 1

10.01.2011, 11:06

ce frumos se vede in platoul in care ai asezat-o

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de primavara