Rulada tricolora

de angyb in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2012 | 16242 vizualizari

 

Am vazut reteta asta la Sidy si salivez la ea de luni de zile asa ca am hotarat sa o fac pentru Craciun .http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-tricolora-33836.html

 

INGREDIENTE

Aluatul portocaliu:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de pasta de gogosari
  • sare

Aluatul galben:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 4 linguri de cas

Aluatul verde:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de spanac fiert si tocat
  • sare

Umplutura:

  • 250g ricotta
  • 150g crema de branza
  • sare
  • 1 lingurita de vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim cele trei aluaturi in acelasi timp in trei boluri diferite.

Separam galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul .smantana ,faina si praful de copt dupa care adaugam in fiecare bol ingredientul care va da culoare la fiecare blat.Amestecam apoi albusurile batute spuma .

Compozitiile obtinute le turnam fiecare in pungi de plastic la care le taiem coltul si le intindem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt ,alternand culorile.

Dam tava la cuptorul preincalzit ,la 180 de grade timp de 15-20 de minute.

Rasturnam blatul inca cald pe un prosop umed .il rulam si il lasam sa se raceasca.

Pana cand rulada se raceste preagtim umplutura.Amestecam ricotta cu crema de branza si comdimentam cu sare si vegeta .

Desfacem usor blatul racit intindem crema obtinuta si rulam la loc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sidy 1

30.12.2012, 07:07

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea Bravo tie

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:53

Super arata

angyb 1

31.12.2012, 14:55

Sidi multumesc a fost foarte gustoasa iubitul meu nu era inca terminata si mia spus ca trebuie sa ii mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada tricolora