Multumesc Sidy pentru reteta,este de efect si foarte gustoasa
Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Aluatul-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam smantana,faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care ii va da culoarea,albusurile si amestecam cu o lingura,
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt,intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful)
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,cca 20-30 min,
Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca,
Umplutura-Crema de branza o amestecam cu smantana,mararul tocat,sare,sunca taiata cubulete,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.