Aperitive specifice mesei de Craciun

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2011 | 6985 vizualizari

 

Masa de ajun e incarcata de mezeluri specifice perioadei, cantitaile variaza in functie de numarul invitatiilor!!!

 

INGREDIENTE

  • caltabosi
  • sangerete
  • toba 
  • pastrama de porc afumata
  • slaninuta
  • ceafa de porc afumata
  • carnati afumati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive specifice mesei de Craciun:

Carnatii si caltabosii se prajesc in cuptor cca. 15 minute. Apoi se taie bucatele de cca. 5 cm. Mezelurile afumate se feliaza si se aseaza intercalat. Se servesc cu paine proaspata de casa, castraveti murati sau hrea dupa gustul fiecaruia! Craciun fericit si linistit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive specifice mesei de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lia maria 1

26.12.2011, 20:41

Rocsi 1

26.12.2011, 20:54

exact pentru aceste sarbatori!!!

corina241 1

28.12.2011, 07:59

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton