Rulada cu pui

de cccris in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2010 | 5220 vizualizari

 

E o rulada simpla, poate fi mincata si rece si calda.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100g unt moale
  • 3 linguri ulei
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper
  • aproximativ 3 linguri de apa
  • carne de pui
  • ceapa
  • morcovi
  • rosii
  • ciuperci

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pui:

Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai pun apa, daca mai trebuie, pina ajung la o coca legata.

In timp ce facem foaia de placinta se pun  ceapa, cipercile la calit, se pune putina apa, se adauga carnea, se fierb, se adauga bulion sau rosii, condimente. Se lasa pina scade zeama sa nu curga din rulada.  Se pot adauga orice alte legume dorim sau carne de porc, vita sau orice animal ne place.

Se intinde o foaie sau mai multe, in functie de cit de mare vrem sa fie ruladele. Se pune umplutura pe o latura, se ruleaza, se sigileaza la capete sa nu curga din ea si se pune la cuptor pina se rumeneste foaia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman