Aceste pulpe sunt cu dedicatie...............pentru Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaa........dar eu stiu ca Dia nu poate sa manance singura si cu siguranta va servi toti bucatarasii.
Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei.
In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si otetul .Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul.
Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.
Pofta buna!