Perisoare in sos de rosii la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 1 Ian 2016 | 3678 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • 1/2 tava de carne tocata de porc cca 300 g(nu o tava de aragaz :)))))
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 lingura de orez lung
  • condimente: sare/piper/boia dulce

Pentru sos:

  • 1 ceapa alba mare
  • 2 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii la multicooker:

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata marunt,condimentele si orezul.

Se amesteca bine compozitia si se formeaza bilute care se pun pe o farfurie.

In vasul de la multicooker se pune 1 ceapa tocata marunt cu ulei de masline,se seteaza Functia Fry si se lasa 1-2 minute(deja urma sa se arda :))) ),se pun perisoarele,se acopera cu apa si se seteaza Functia Boil pentru 20 minute.

Intre timp se intorc pe ambele parti.

Se pune bulionul si usturoiul strivit si se mai lasa circa 5 minute.

Se prasara patrunjel proaspat si se condimenteaza dupa gust.

Se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa