Iepure la cuptor

de lilik in Mancaruri cu carne, 13 Noi 2010 | 10516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10 masline verzi
  • 1 lingura de capere
  • 3-4 cartofi
  • vin alb,sare, piper,rosmarin
  • 1 ceapa(facultativ)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

transam iepurele si curatam legumele.

punem intr-o tigaie putin ulei si usturoiul intreg,iar cand incepe sa se rumeneasca punem carnea si o intoarcem pe toate partile,apoi punem deasupra cca 1/2 pahar de vin si lasam sa se evapore.

luam o tava si asezam carnea,punem cartofii taiati in 4,morcovul felii,maslinele,capere,ceapa taiata in 2 sau 4,presaram sare ,piper si putin rosmarin.punem deasupra un pahar si jumatate de vin si unul de apa,apoi dam la cuptorul preancalzit la 200° cca 1 ora,dar controlam din cand in cand si intoarcem carnea.

daca scade lichidul din tava mai punem 1 pahar jumatate apa,jumatate vin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor