4 ani alaturi de bucatarasi frumosi si talentati !!!! (reteta de la Iuliana Florentina Avram)
Pregatim cojile.
Intr-un bol, frecam cu un tel, untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea.
Adaugam cate un ou pe rand. Amestecam bine dupa fiecare ou, pana se incorporeaza bine.
La sfarsit, adaugam faina si omogenizam cu o spatula de lemn.
Aluatul obtinut il punem intr-un sac a poche si formam mici gramajoare, intr- o tava acoperita cu hartie de copt.
Se baga la cuptor 180° C, cam 10-12 minute.
Intre timp, facem crema. Topim ciocolata cu untul si adaugam nucile macinate.
Scoatem cojile din cuptor, lasam la racit.
Ies cam 100 de coji. Cautam perechea la fiecare si le lipim cu crema.
Decoram cu ciocolata topita.
1
se poate folosi si crema facuta din smantana si ciocolata