Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi

de nadea68 in Dulciuri, 9 Feb 2017 | 6833 vizualizari

 

4 ani alaturi de bucatarasi frumosi si talentati !!!! (reteta de la Iuliana Florentina  Avram)

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • praf de sare
  • zahar vanilat
  • 200 g ciocolata menaj
  • ciocolata amaruie
  • crema
  • decor
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi:

Pregatim cojile.

Intr-un bol, frecam cu un tel, untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea.

Adaugam cate un ou pe rand. Amestecam bine dupa fiecare ou, pana se incorporeaza bine.

La sfarsit, adaugam faina si omogenizam cu o spatula de lemn.

Aluatul obtinut il punem intr-un sac a poche si formam mici gramajoare, intr- o tava acoperita cu hartie de copt.

Se baga la cuptor 180° C, cam 10-12 minute.

Intre timp, facem crema. Topim ciocolata cu untul si adaugam nucile macinate.

Scoatem cojile din cuptor, lasam la racit.

Ies cam 100 de coji. Cautam perechea la fiecare si le lipim cu crema. 

Decoram cu ciocolata topita.

TIPS-URI

1

se poate folosi si crema facuta din smantana si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paleuri cu crema de ciocolata