Deseuri paleuri cu ciocolata

de Tabita _ in Dulciuri, 4 Apr 2020 | 2030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata de menaj
  • 30 g unt
  • 3 linguri lapte
  • Decor:
  • bombonele de zahar
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deseuri paleuri cu ciocolata:

Mixam untul moale cu zaharul pudra.
Adaugam ouale pe rand unul cate unul si le mixam pana se incorporeaza in compozitie pana cand devine omogena. Adaugam faina in ploaie si mixam bine pana obtinem o crema groasa.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
Luam cu o lingurita din compozitie si punem pe tava cate o gramajoara de compozitie pastrand distanta intre ele. Preincalzim cuptorul la 175°si dam tava la cuptor, pentru cam 12 minute cat sa capete o culoare aurie.

Rupem in bucatele ciocolata si o topim in cuptorul cu microunde impreuna cu untul si laptele.
Daca este necesar mai adaugam putin lapte.
Cand glazura se raceste, ornam paleurile cu ciocolata si bombonele de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Deseuri paleuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu mascarpone si ciocolata