Blat
Crema
DECOR
BLAT-albusurile le mixam cu un praf de sare,
Galbenusurile le mixam cu zaharul,dupa care adaugam untul topit si racit si laptele.
Faina o amestecam cu praful de copt si cacao,dupa care adaugam peste galbenusuri,omogenizam si adaugam peste spuma de albusuri,amestecam usor cu o lingura.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca bine dupa care blatul il taiem in doua.
CREMA-Frisca o mixam bine pana se intareste.
Adaugam zaharul peste zmeura si lasam sa se scurga bine,dupa care o pisam si amestecam cu frisca.
Eu am incercat sa fac in forma de cizma dar nu mi-a iesit:)
Asezam prima foaie insiropam adaugam crema,a-2 foaie si decoram cu plicul de tort jelle pregatit conform instructiunilor de pe plic.