Multumesc Gaby pentru reteta,o reteta simpla dar foarte buna,am modificat putin reteta,
Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le spargem pe rand intr-un bol si adaugam in apa care fierbe, lasam sa fiarba 3 minute. Le scoatem si le asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Intre timp, cat fierbe apa pregatim sosul Bechamel: intr-o cratita adaugam untul, cand s-a topit adaugam faina si amestecam. Lasam cca 2 minute pe foc dupa care luam cratita de pe foc si adaugam treptat laptele amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase
Punem vasul din nou pe foc si amestecam pana ce se ingroasa sosul, potrivim de sare, piper,nucsoara dupa gust, adaugam jumatate de cascaval dat prin razatoare, putin patrunjel verde tocat marunt si amestecam
Adaugam bucatile de carne in tava, sosul pregatit si deasupra adaugam restul de cascaval ras
Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deasupra.