Si uite-asa am ajuns la reteta cu numarul 60....o fi mult,o fi putin?
Cred ca-i mult pentru un amator nepriceput.
Am sa consider reteta asta un cadou pentru Gabriela si Mihaela (Mena) si toate prietenele dragi.
Ciupercile se curata si se taie felii .
Muschiuletul de porc se spala si se taie felii mai groase.Morcovii se curata si se taie rondele iar unul se razuieste.Taiem si ceapa marunt.
In doua vase punem putin ulei si impartim ceapa in cele doua vase.O prajim putin si in vasul in care adaugam muschiuletul punem si morcovul razuit sa se prajeasca impreuna cu ceapa.
Intr-unul din vase punem si ciupercile si putina sare.Le lasam sa se prajeasca pana cand scade toata apa lasate de ele.
In cel de-al doilea vas punem putina boia si feliile de muschiulet impreuna cu morcovii rondele.Se condimenteaza si se lasa pana se prajeste putin carnea.Se acopera carnea cu apa si se lasa sa fiarba aproximativ 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute,carnea ar trebui sa fie aproape fiarta.Se transfera intr-un vas de ceramica ,impreuna cu ciupercile.
Se adauga putin sos de soia ,putin ardei rosu,si o lingura sos de rosii.Se pune la cuptor pentru inca 10 minute.
Inainte de a fi gata se adauga o lingura de smantana si verdeata.
Am servit cu garnitura de paste,dar si cu piure de cartofi si....gogosari in bulion(abia am asteptat sa dai iama in ei)