Muschiulet de porc cu ciuperci

de diaconta in Porc, 6 Noi 2010 | 9902 vizualizari

 

Si uite-asa am ajuns la reteta cu numarul 60....o fi mult,o fi putin?
Cred ca-i mult pentru un amator nepriceput.
Am sa consider reteta asta un cadou pentru Gabriela si Mihaela (Mena) si toate prietenele dragi.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc muschiulet de porc (600 gr)
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • ardei rosu
  • condimente
  • ulei
  • verdeata
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 lingura smantana
  • sos de soia
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie felii .

Muschiuletul de porc se spala si se taie felii mai groase.Morcovii se curata si se taie rondele iar unul se razuieste.Taiem si ceapa marunt.

In doua vase punem putin ulei si impartim ceapa in cele doua vase.O prajim putin si in vasul in care adaugam muschiuletul punem si morcovul razuit sa se prajeasca impreuna cu ceapa.

Intr-unul din vase punem si ciupercile si putina sare.Le lasam sa se prajeasca pana cand scade toata apa lasate de ele.

In cel de-al doilea vas punem putina boia si feliile de muschiulet impreuna cu morcovii rondele.Se condimenteaza si se lasa pana se prajeste putin carnea.Se acopera carnea cu apa si se lasa sa fiarba  aproximativ 30 de minute.

Dupa cele 30 de minute,carnea ar trebui sa fie aproape fiarta.Se transfera intr-un vas de ceramica ,impreuna cu ciupercile.

Se adauga putin sos de soia ,putin ardei rosu,si o lingura sos de rosii.Se pune la cuptor pentru inca 10 minute.

Inainte de a fi gata se adauga o lingura de smantana si verdeata.

Am servit cu garnitura de paste,dar si cu piure de cartofi si....gogosari in bulion(abia am asteptat sa dai iama in ei)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impletit