Muschiulet de porc cu ciuperci

de diaconta in Porc, 6 Noi 2010 | 9905 vizualizari

COMENTARII (61)

mena29 1

09.11.2010, 20:45

Felicitari pentru reteta cu nr.60

mena29 1

09.11.2010, 20:45

Cadou si pentru Mihaela nu?

diaconta 1

09.11.2010, 20:47

si pentru Mena mea cea draga daca ma lasa modific

diaconta 1

09.11.2010, 20:49

uite ca m-a lasat

ionix 1

09.11.2010, 20:54

bey, scoate ciupercile si poate mai vbim si daaaaaaa, esti pe placul lui

mena29 1

09.11.2010, 20:55

diaconta 1

09.11.2010, 20:57

pe placul cui Ionela? ....scot si ciupercile mofturoasa mica ce esti

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:11

si eu ca si ionela .......fara ciuperci....................

diaconta 1

09.11.2010, 21:15

bine doamnelor,am sa tin cont

nadina73 1

11.11.2010, 18:01

mama ce bun e ,super 5 f ,dia pune poza cu cizmele la avatar

diaconta 1

11.11.2010, 18:13

@ Nadina cu cizmele,acum ca vine iarna?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Purcelus de lapte la cuptor,cu garnitura din legume si ciuperci