Cartofi frantuzesti

de Dana_Retetegg in Porc, 24 Noi 2010 | 11758 vizualizari

 

Astazi va arat reteta de cartofi frantuzesti in stilul meu. Este destul de usor de pregatit si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 150 gr branza
  • 200 gr cascaval afumat
  • 500 ml smantana
  • 2 oua
  • 300 gr kaizer
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii i-am curatat si i-am pus la fiert. Branza si cascavalul le-am ras. Kaizerul l-am taiat bucati.
Din smantana, oua si sare am pregatit o maia.

Am uns tava cu putin ulei. Am asezat apoi primul strat de felii de cartof, am pus branza, cascavalul si kaizerul. Am asezat apoi cel de-al doilea strat de cartofi. Peste am adaugat maiaua din smantana si oua, busuioc, oregano.

Am pus tava in cuptorul incins timp de 30 de minute. Spre final am adaugat si patrunjel tocat.

Am servit cartofii frantuzesti alaturi de o salata cu rosii, ardei si ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 15:21

Toata lumea e invitata la o portie

corina241 1

24.11.2010, 15:35

daca este cu invitatie,venimmmmmmmmmm!!!!eu ador cartofii frantuzesti,axact asa cu ceva afumatura

nadina73 1

25.11.2010, 00:13

buni tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur cu ceafa la cuptor