Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 4757 vizualizari

 

Pentru ca 1 Mai a fost ziua mea de nastere,am decis sa ma bucur din plin de aceasta zi si sa fac ceea ce imi place mai mult,adica sa gatesc o mare parte din zi

In afara de alte bunatati am mai facut si aceste minunate foietaje cu ciuperci dar si unele cu pui si mozzarella.

 

INGREDIENTE

  • Am luat o caserola mica de ciuperci pe care le-am gatit in tigaie pe aragaz cu putin
  • usturoi,
  • vin alb,
  • sos soia,
  • fenicul si
  • nucsoara,apoi le-am introdus in aluatul foietaj si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci:

La cele cu pui, am procedat la fel numai ca aveam pulpele de pui deja gatite, le-am dezosat si am taiat carnea cubulete, am taiat si putina mozzarella, am umplut foietajul si l-am dat la cuptor.

Dupa ce am umplut toate foietajele le-am uns cu ou inainte de a le da la cuptor pentru a fi mai frumoase 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Anett 1

16.06.2013, 12:37

super!

iry-gabriela 1

16.06.2013, 14:43

aceste scumpete de scapa la greu cand ai ,,musafiri,, nepoftiti

babi5 1

26.06.2013, 16:09

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu piept de pui si crema de branza