Aperitiv foietaj cu carne

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2017 | 4367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g cotlet de porc ,fara os (feliat)
  • 20 g unt
  • 4 bucati cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 4-5 castraveti murati
  • 1 galbenus
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaj cu carne:

Carnea de porc se taie in cubulete mici si se caleste in putin ulei. Se adauga ceapa (se mai lasa cateva minute), se adauga apa si se fierbe 1 ora si 30 minute, dupa care se pune sare si piper si se lasa sa se evapore apa (pentru a se cali putin, in uleiul ramas).

Cartofii se curata de coaja si se fierb 1 ora. Se face un piure din ei, se adauga sare si unt.

Castravetii murati se taie in cubulete mici. Cascavalul se da pe razatoarea mica.

Se intinde putin aluatul de foietaj (dezghetat) si se taie in 12 bucati. Pe fiecare, se pune piure de cartofi, carne, castraveti murati si se unesc colturile. Se ung cu galbenus de ou si se presara cascaval.

Se tin la cuptor 20 minute, foc potrivit (va recomand sa puneti tava cat mai sus, in cuptor, pentru a nu se arde. Aluatul foietaj se umfla mai bine la foc puternic spre mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj cu susan