Ficatei inabusiti

de Miha in Ficat, 16 Mai 2009 | 13003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei
  • ceapa verde (numai partea alba)
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inabusiti:

Ceapa curatata se taie marunt si o punem la calit in ulei si cateva linguri de apa.Nu se prajeste,se dau doar cateva clocote.Se adauga bulionul dizolvat in putina apa,apoi ficateii curatati de pielite.

Se acopera cu un capac si se fierb pana scade sosul.

Se servesc cu mamaliguta si presarati cu verdeata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inabusiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

17.05.2009, 22:51

Multumesc Luminita!

Oana 1

18.05.2009, 18:17

Miha, foarte tare! Lui Vlad pot sa-i spun in toate felurile, daca am zis ficatel s-a taiata macaroana . Oricum simte imediat gustul!! cu chiu cu vai a mancat juma de ficatel, dupa 2 ani de pauza
Arata super ficateii tai cu mamaliguta

Miha 1

21.05.2009, 12:38

Multumesc Oana!


Asa e si Robert,dar uneori il mai pacalesc.
El spre exemplu,nu suporta sa vada ardeiul rosu in mancare. Intre noi fie vorba,seamana cu ta-so,adica e mai...ciudatel. Dar e frumos ca ma-sa.
Intr-o zi am facut greseala sa pun un ardei de asta rosu in ciorba si bineinteles ca n-a mai vrut sa manance. Cu chiu cu vai l-am pacalit ca nu e ardei,ci loboda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pasare cu varza dulce