Ficat de pui in bacon

de alilianaa in Ficat, 8 Feb 2013 | 3624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ficati proaspeti
  • 150 g bacon crud feliat
  • piper, sare, cimbru, condimente de pui Kotanyi
  • 30 ml ulei
  • 200 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui in bacon:

Se curata ficatul, se spala foarte bine. Se pune la scurs. Se face un mix din condimentele prezentate. Ficatul se trece prin acest amestec, dupa care se realizeaza rulourile. 

Cand sunt gata, se trag la tigaie in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe un servetel. Se pun intr-un vas, peste care am adaugat 200 ml vin alb. Le-am dat la cuptor pana ce vinul a scazut. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

nu am adaugat scobitori sau alte legaturi;

2

baconul crud,,sudeaza" suficient de bine astfel incat sa nu se desfaca ruloul;

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei la tigaie in sos tomat