o mancarica delicioasa va zic din nou care te lingi pe degete=))))))
Fasolea pastai se curata la capete si se rupe in bucati mai mici si se pun intr-un castron cu apa rece.Se clatesc bine si se pun la fiert 20 minute.
Ceapa se toaca marunt,se pune la calit in ulei de masline cu boia dulce,praf de curcuma.Cand s-a inmuiat se pun aripile de pui crestate.
Se pune si vinul rosu si se pun la foc mic intr-un ceaun.
Adaugam si pastarnacul taiat feliute subtiri si ciuperciile scurse de zeama.
Intr-un vas roman punem ciuperciile cu zeama formata si fasolea de pastai scursa bine de zeama in care a fiert.
Deasupra punem aripiile de pui,adaugam sare si piper si dam la cuptor pentru 30 minute.
Se scoate vasul roman din cuptor se adauga usturoiul taiat feliute si se mai lasa la cuptor inca 10 minute.