Crispy Strips

de epurasha2bb in Pui, 28 Mai 2010 | 8534 vizualizari

 

inspirata de pe blogul Teo's Kitchen, multumesc Teo! a fost tare bun!

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui;
  • o punga mica de fulgi de porumb aurii;
  • condimente: sare, piper alb, curry, Knorr afumatura cu usturoi si praf de usturoi;
  • 3 oua;
  • 1 cana de lapte.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy Strips:

Se marineaza carnea de pui taiata fasii lungi intr-un castron nemetalic cu o cana de lapte si condimentele. Lasati un pic la rece la frigider acoperit cu o punga sau puneti totul in punga de la condimentul Knorr afumatura cu usturoi, care are si punga pentru cuptor si o folositi pe aceea.

Intre timp faceti un amestec din oua batute, aceleasi condimente si fulgii de porumb pe care ii zdrobiti usor cu ciocanul de batut snitele prin punga, asa incat sa ramana bucati un pic mai mari ca pesmetul. Scoateti carnea din marinata si o tavaliti prin acest amestec. Apoi o prajiti in baie de ulei incins si serviti cu garnitura de orez cu legume si curry sau salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy Strips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

28.05.2010, 22:19

ce culori,ce veselie5 furcu

epurasha2bb 1

31.05.2010, 09:16

multumesc mult fetelor! a fost un weekend superb! am facut si cateva retete noi dar cu putine poze ca nu prea pot cu micutele sa fac poze!

elena1988 1

13.03.2011, 18:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui