Ciulama de pui cu ciuperci si smantana cu mamaliguta

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 6838 vizualizari

 

Un deliciu.....mie imi place mult

 

INGREDIENTE

  • cateva bucatei de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 leg marar
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • 2 cani de supa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci si smantana cu mamaliguta:

Bucatiile de pui se pun la fiert intr-o oala cu apa si vegeta sau sare.

Intr-o tigaie se pun ciuperciile taiate bucati mici la calit. Separat in ceaun punem ceapa taiata marunt si morcovul ras, dupa se adauga si ciupercile calite si bucatiile de pui. Adaugam putin din zeama in care a fiert puiul si lasam putin sa dea in clocot, se adauga sare, piper, boia dulce si vegeta. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei, faina, adaugam putina zeama si smantana. Se pune compozitia in ceaun, se amesteca des si se mai completeaza cu zeama. Adaugam mararul si lasam 5 minute.

Se pregateste mamaliguta si se serveste cald,cu o salata de castraveti murati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci si smantana cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui