Este absolut delicios!
-spalam ciupercile si le taiem feliute
-ceapa o curatam si o tocam marunt
-intr-o tigaie punem 2 lg de ulei la incins
-punem ceapa la inabusit,apoi ciupercile
-le acoperim cu apa si lasam sa scada,la foc potrivit
-verificam daca sunt facute(sunt mai moi decat in conserva),dar nu lasam apa sa scada de tot.Daca nu sunt gata,mai adaugam apa si verificam cand sunt facute si sa nu lasam sa scada apa de tot
-adaugam bulionul,vinul,sare(doar daca mai este necesar),piper(dupa gust) si busuiocul
-lasam ciupercile pe foc pana scade zeama de tot
-pieptul de pui il spalam,il taiem bucati ca pt snitele si il batem f putin cu ciocanul
-intr-un bol punem 2 lg de ulei,sare,piper,boia de ardei dulce,cateii de usturoi pisati si patrunjelul uscat
-dam puiul prin acest amestec,apoi il punem in dry cooker si il rumenim pe ambele parti
-ungem cu unt aceasta tigaie(dupa ce s-a rumenit puiul si am spalat-o),ori un vas termorezistent
-asezam bucatile de pui,deasupra amestecul de ciuperci,apoi cascaval ras mare
-punem 3-4 lg de apa in vas,apoi introducem in cuptor
-il lasam pana ce cascavalul se topeste si capata o nuanta aurie
-la final presaram patrunjel proaspat