Ciorba de varza cu afumatura

de susu in Ciorbe, 5 Iul 2012 | 17597 vizualizari

 

chiar daca nu prea e potrivita pe caldurile astea eu mananc si mancare gatita si chiar mai grasa

 

INGREDIENTE

  • 1 varza noua potrivita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 300 gr scarita sau carnaciori afumati
  • ulei de masline
  • marar
  • 1 ardei rosu
  • cimbru
  • 1 ardei verde
  • vegeta
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • rosii tocate
  • ceapa verde
  • smantana sau iaurt
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare si piper. Calim ceapa tocata in putin ulei dupa care adaugam ardeii tocati si apoi morcovul dat prin razatoarea fina. Inainte sa stingem fosul adaugam si condimentele. Punem afumatura intr-o oala cu apa umpluta pe trei sferturi si spumam cand a dat in clocot. Adaugam celelalte legume taiate si dupa ce au fiert pe jumatate adaugam varza si legumele calite. Aromam cu verdeata, potrivim de sare, punem borsul si rantasul facut din 1 lingura faina stinsa cu rosiile, cimbrul, putin busuioc si boia. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu carnati