Lucicos

de mimmi in Ciorbe, 7 Feb 2011 | 12622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 varza ,
  • costita sau ciolan afumat,
  • 250 ml bulion,
  • frunze de cimbru si marar,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucicos:

Morcovul si ceapa se taie marunt si se pun la calit intr-o oala cu putin ulei,se adauga costita sau ciolanul taiate bucati si se mai calesc impreuna putin.Se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este aproape fiarta carnea se gusta zeama de sare si se mai adauga dupa gust piper si vegeta(nu se pune sare de la inceput deoarece afumatura este sarata si riscam ca supa sa fie prea sarata).Varza se taie fideluta,se adauga la supa,se adauga si bulionul,spre final cand sunt toate fierte se adauga cimbru si marar taiate marunt.

Se serveste cu smantana.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucicos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Furnicuti 1

10.02.2011, 11:57

ce-mi place, facea si bunica mea asa ceva, bun de tot

Panacris 1

23.03.2011, 16:35

mihaelar63 1

23.03.2011, 16:47

Eu fac lucicos cand ,, vreau sa ma pun bine '' cu consortul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu corcoduse