Aceasta ciorba se poate prepara in varianta de post excluzand carnatul .
Pentru un plus de consistenta am pus si linte rosie .
Curatati si spalati legumele .
Ceapa se toaca marunt . Morcovul se feliaza rondele sau mai marunt .
Carnatul se taie rondele . Varza se taie fideluta .
Caliti ceapa , morcovul si carnatul in ulei . Nu foarte mult , mai degraba le sotati .
Turnati deasupara lor 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi fierberea ] . Sarati.
Acum puneti tijele de marar si foaia de dafin .
.Dupa 10 minute adugati varza . lasati inca 10-15 miinute la fiert .
Cand toate legumele sunt patrunse se pune lintea care nu are nevoie de mult timp de fierbere si rosiile tocate marunt .
Gustati si dregeti gustul cu sare si piper daca este nevoie .
Serviti ciorba de varza cu ceapa rosie si ardei iuti !!!
Pofta buna !!!
1
Lintea rosie se fierbe rapid . In maximum 10 minute .