Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Puiul taiat si spalat se pune la fiert,se lasa pana se fierbe cat de cat si se mai ia spuma de pe deasupra din cand in cand.Cand s-a fiert adaugam legumele taiate dupa preferinta si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert si legumele adaugam rosiile si taieteii si mai lasam 10-15 min;punem delicatul si oprim focul.Intr-un castron batem un ou cu un praf de sare si punem in oala amestecand pentru a forma zdrente.Se serveste cu patrunjel tocat marunt. Timpul de fierbere variaza in functie de carne,cat de "tinerel e cocosul".
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola