Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi

de burdulea56 in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 6923 vizualizari

 

Am pregatit acest fel de mancare pt 3 persoane.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc (3 felii taiate de macelar),
  • 1/2 ciuperci pt gratar,
  • 2 cepe vechi,
  • 3 fire de ceapa verde,
  • 6 rosioare cherry,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde,
  • 4 cartofi,
  • ulei,
  • cubulete de ardei gras rosu (din congelator).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi:

Ceafa se bate, se pipereaza, se sareaza si se pune la fript intr-o tigaie teflonata. Se prajeste pe ambele parti.

Intre timp, se curata ciupercile, se taie bucati, se pun in tigaie cu putin ulei, adaugam rosiile, cubuletele de ardei, ceapa curatata, spalata si taiata pestisori, iar cea verde bucatele. Se lasa totul la foc mic, pana se prepara ciupercile, saram, piperam.

Din cartofii curatati si taiati baghete, se fac cartofi pai. Pentru decor am preparat doi trandafirasi din cartofi. Peste ciuperci presaram verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rivka 1

14.04.2010, 20:36

foarte bun, sigur ai avut cartofi mari sa faci din 3 cartofi pt 3 persoane cartofi prajiti....

burdulea56 1

16.04.2010, 21:36

Au fost mari e adevarat, au fost taiati cu razatoarea ,,casa linga,, par multi, apoi suntem mai in varsta nu mai consumam asa mult, mai erau si ciupercile si in ultimul rand, ceafa a fost f. mare. Multumesc tuturor pt aprecieri.

adry88 1

20.05.2011, 11:02

super bun

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan cu hribi