Bucataras Medi

5

Bucataras
senzational

Otopeni

Bucataras din 01.02.2010

RETETE544
PRIETENI266
Retete / Aperitive / Garnituri

Drob de Craciun

In Aperitive / Garnituri la 27 Apr 2010

 Ficatul se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea de poc,usturoiul si ceapa. Acest amestec se inabuse in putin ulei.Se lasa sa se racoreasca si se amesteca apoi cu marar, patrunjel(taiate marunt) din...

Ficatei in bacon

In Aperitive / Garnituri la 23 Apr 2010

 Ficateii se curata bine de pielite si se lasa cateva ore in apa rece ca sa iasa tot sangele din ei apoi se lasa la scurs. Se presara pe fiecare in parte putina sare, putin piper si boia. Se "imbraca" apoi intr-o felie de bacon fiecare ficatel in parte. Se fixeaza in scobitori....

Cascaval pane

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2010

Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.Se trece fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.Se incinge ulei intr-o tigaie si se rumenesc pe ambele parti. Se servesc fierbinti ca atare sau cu diferite garnituri si salate.

Oua umplute in sos de maioneza

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2010

Se fierb ouale, se lasa sa se raceasca si apoi se curata de coaja. Se taie fiecare ou in doua (in lungime). Se scot galbenusurile, se amesteca cu putina maioneza, putin cascaval ras, putina sunca taiata cubulete. Fiecare jumatate de albus se umple cu aceasta compozitie. Se aseaza intr-un vas....

Rulada din carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 21 Apr 2010

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat ceapa, mararul si patrunjelul. Se amesteca bine dupa care amestecul de carne se pune intr-o tigaie pe foc si se inabuse circa 15-20 min. Se ia carnea de pe foc, se lasa sa se raceasca dupa care se...

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

In Aperitive / Garnituri la 20 Apr 2010

 Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos: Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea, piperul, cimbrul, boiaua, zaharul, o lingura de ulei si circa 40 ml de vin. Cu jumatate din acest sos se condimenteaza fiecare bucata de pulpa de...

Tarta cu branza si rosii

In Aperitive / Garnituri la 20 Apr 2010

 Intr-o tava de tarta se intinde aluatul si se inteapa din loc in loc cu furculita. Se rade branza sarata, se amesteca cu branza feta si se adauga rand pe rand ouale. Se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Aceasta compozitie se toarna in tava si se intinde bine cu ajutorul...

Clatite cu branza de vaci, smantana si marar

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2010

Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat subtire. Se adauga apoi in aluat o lingura de ulei. Intr-o tigaie intinsa, unsa cu putin ulei se toarna cu ajutorul unui polonic compozitie si se inclina tigaia astfel...

Ciupercute cu verdeata si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2010

 Se spala si apoi se curata ciupercile.Sesepara coditele de palaria ciupercilor si se lasa la scurs. Se spala apoi si se taie marunt verdeata si ardeilu iute.Se taie coditele marunt si se amesteca cu verdeata, ardeiul iute si uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper....

Tarta cu orez si dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2010

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii rasi prin razatoarea mare.Se tin pe foc pana cand dovleceii se inmoaie;se iau de pe foc, se adauga orezul, ouale batute(2)si cascavalul ras.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se...

Omleta cu ceapa rosie

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2010

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste. Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se condimenteaza dupa gust cu sare si...

Dovlecei pane

In Aperitive / Garnituri la 15 Mar 2010

Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs. Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale cu putina sare si piper dupa care se incorporeaza faina putin cate putin pana se obtine un sos de consistenta unei smantani mai subtiri.Se adauga...

Varzari

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2010

 Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se adauga varza tocata ,putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine.Se adauga boiaua,mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se amesteca bine si se lasa...

Kaizer la cuptor in folie de aluminiu

In Aperitive / Garnituri la 2 Feb 2010

 Se ia o bucata de kaizer (daca este prea mare se poate taia in doua) si se "imbraca " in folie de aluminiu. Se pune apa intr-o tava cu gratar iar deasupra, pe gratar se pune bucata de kaizer invelita in folie. Se da la cuptor si se tine circa 2 ore pentru o rumenire buna. Daca...

RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI

In Aperitive / Garnituri la 1 Feb 2010

Se dezgheata spanacul si se toaca.Separat se amesteca branza de vaci cu 5 oua si sarea.Acest amestec se toarna peste spanac si se omogenizeaza bine.Se adauga faina .Compozitia rezultata se toarna intr-un vas tapetat cu ulei si faina.Deasupra se bat 2 oua si se da la cuptor .Se lasa sa se...

Afisate 91 - 105 din 105 retete    

Postari recente

publicat la 08.05.2017

Salata in straturi la cupa

publicat la 02.05.2017

Drob umplut

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 19

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]