Drob umplut

de Bucataras Medi in Pui, 2 Mai 2017 | 4237 vizualizari

 

Un altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste!
Sursa de inspiratie https://www.facebook.com/G%C4%83te%C5%9Fte-Savuros-895083897292233/?fref=ts
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 550 g piept de pui
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 2 oua fierte
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon crud uscat
  • 3 linguri crema de branza
  • 4 felii cascaval
  • Mai avem nevoie
  • 1 ou pentru uns drobul
  • cateva fire de patrunjel verde
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob umplut:

Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate.
Condimentam dupa gust, cu sare si piper.
Punem amestecul intr-o cratita si adaugam 2-3 linguri de ulei.

 Dam la foc potrivit si tinem, pana ce carnea isi schimba culoarea.
Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Batem ouale si le incorporam in amestecul de carne.
Intr-o tava (eu am folosit una de chec), unsa cu ulei si tapetata cu faina, asezam umplutura (mai pastram 3-4 linguri), astfel incat in mijloc, sa lasam un spatiu pentru umplere.
De jur imprejurul spatiului lasat, asezam feliile de bacon, apoi punem crema de branza si apoi feliile de cascaval.

 Acoperim cu amestecul de carne pastrat.
Curatam ouale fierte, le taiem in doua si le asezam deasupra drobului, apasand usor cu degetele, astfel incat jumatatile de oua sa intre in amestecul de carne. Punem si cateva fire de patrunjel verde deasupra. 
Bate bine oul si il turnam peste drob.

 Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 30 minute.
Scoatem drobul din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma, apoi il scoatem si il feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume si pui