Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 15697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 pulpe superioare de pui dezosate
  • - 6 felii de bacon
  • - 3 carnaciori
  • - 2 catei de usturoi
  • - 100 ml vin
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 1 lingurita de zahar
  • - sare, piper
  • - boia
  • - cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon:

 Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul.

Se prepara urmatorul sos:

Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea, piperul, cimbrul, boiaua, zaharul, o lingura de ulei si circa 40 ml de vin. Cu jumatate din acest sos se condimenteaza fiecare bucata de pulpa de pui. Pe fiecare bucata de pulpa condimentata se pune cate o jumatate de carnacior, se ruleaza si apoi se inveleste in cate o felie de bacon. Se prinde in scobitori. Cealalta jumatate de sos se presara peste bacon.

Rulourile astfel formate se aseaza intr-o tava in care se toarna cealalta parte de vin, o lingura de ulei si putina apa. Se da la cuptor. Rulourile se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si se intorc pe cealalta parte pentru o rumenire uniforma. Cand rulourile sunt gata rumenite se scoate tava din cuptor. Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti