Cascaval pane

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2010 | 9902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval feliat.
  • piper.
  • faina.
  • ou.
  • pesmet.
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.Se trece fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.Se incinge ulei intr-o tigaie si se rumenesc pe ambele parti.

Se servesc fierbinti ca atare sau cu diferite garnituri si salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi