Kaizer la cuptor in folie de aluminiu

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 7268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc kaizer
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer la cuptor in folie de aluminiu:

 Se ia o bucata de kaizer (daca este prea mare se poate taia in doua) si se "imbraca " in folie de aluminiu. Se pune apa intr-o tava cu gratar iar deasupra, pe gratar se pune bucata de kaizer invelita in folie. Se da la cuptor si se tine circa 2 ore pentru o rumenire buna. Daca este necesar se mai adauga apa din cand in cand iar dupa circa o ora se intoarce kaizerul pe cealalta parte. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza folia si apoi se pot taia felii subtiri. Se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer la cuptor in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

27.03.2010, 16:45

De-abia astept sa imi spui daca iti place...............te pup, Vero.............

madi_marin 1

27.03.2010, 17:17

eu am facut si e foaaaarte bun....

Bucataras Medi 1

29.03.2010, 11:22

Ce ma bucur,Madi................felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei si morcovi