Kaizer la cuptor in folie de aluminiu

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 7984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc kaizer
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer la cuptor in folie de aluminiu:

 Se ia o bucata de kaizer (daca este prea mare se poate taia in doua) si se "imbraca " in folie de aluminiu. Se pune apa intr-o tava cu gratar iar deasupra, pe gratar se pune bucata de kaizer invelita in folie. Se da la cuptor si se tine circa 2 ore pentru o rumenire buna. Daca este necesar se mai adauga apa din cand in cand iar dupa circa o ora se intoarce kaizerul pe cealalta parte. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza folia si apoi se pot taia felii subtiri. Se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer la cuptor in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

27.03.2010, 16:45

De-abia astept sa imi spui daca iti place...............te pup, Vero.............

madi_marin 1

27.03.2010, 17:17

eu am facut si e foaaaarte bun....

Bucataras Medi 1

29.03.2010, 11:22

Ce ma bucur,Madi................felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă