Ca e sau nu guguluf,n-am avut alta idee cum sa-i zic....probabil ca din cauza formei se numenste guguluf,n-am stat sa-i caut istoricul.Ideea este ca in ciuda virusilor care-mi dau tarcoale m-am mobilizat si am intrat in bucatarie.....si ce a iesit,a iesit ,mie imi place tare bun la gust este...
Margarina sa fie la temperatura camerei,deci moale.Intr-un castron punem margarina,adaugam zaharul si mixam foarte bine sa se topeasca zaharul,apoi adaugam pliculetul de finesse si omogenizam.Separam galbenusurile de albusuri,albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare,iar galbenusurile le incorporam in margarina,pana devine o crema spumoasa,apoi adaugam faina .Peste acest mixt adaugam albusurile batute spuma,avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.Dupa ce am incorporat albusurile,luam 3-4 linguri din compozitie si le amestecam cu doua linguri de cacao.In restul compozitiei adaugam nucile taiate grosier.Ungem forma de guguluf, pentru siguranta,apoi adaugam o parte din compozitia alba,apoi pe cea maro si la final restul de compozitie alba,punem forma la cuptorul preincalzit la 175 grade ,este gata cand trece testul scobitorii.Cand s-a copt scoatem prajitura pe un platou si turnam sos de ciocolata deasupra...