RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2010 | 7243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -7oua
  • -8 linguri de faina
  • -2 linguri de ulei
  • -450g spanac(congelat)
  • -350g branza de vaci -sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI:

Se dezgheata spanacul si se toaca.Separat se amesteca branza de vaci cu 5 oua si sarea.Acest amestec se toarna peste spanac si se omogenizeaza bine.Se adauga faina .Compozitia rezultata se toarna intr-un vas tapetat cu ulei si faina.Deasupra se bat 2 oua si se da la cuptor .Se lasa sa se rumeneasca ,se scoate din cuptor ,se rastoarna pe o plansa(dar numai dupa ce s-a racit) si se taie felii potrivite.

Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:12

Nu-i asa ca este buna Valentina?.......................pup!

vero_closca 1

26.03.2010, 14:54

DELICIOS...ALTA RETETA DE INCERCAT! LA FAVORITE SI EA!

Bucataras Medi 1

27.03.2010, 16:43

Vero, ma bucur ca iti place..............te mai astept cu placere......................

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane