Dovlecei pane

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 6061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 dovlecei
  • -3 oua
  • -faina
  • -marar
  • -ulei de palmier pentru prajit
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs.
Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale cu putina sare si piper dupa care se incorporeaza faina putin cate putin pana se obtine un sos de consistenta unei smantani mai subtiri.Se adauga marar taiat fin si se amesteca bine.
Se incinge uleiul,rondelele de dovleceii se dau prin sosul preparat mai sus si se prajesc la foc moderat ,intorcandu-le pe ambele parti.Se scot pe o hartie de prosop sa se scurga si apoi se aseaza pe un platou.
Se pot servi atat calzi cat si reci cu mujdei de usturoi sau ketup.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de creier