Nu am sa dau cantitati, e la alegerea voastra cat puneti...dupa placul si gustul fiecaruia.
Salata se curata, se spala, se lasa la scurs (sau daca ne grabim, se tamponeaza intre 2 bucati servetele de bucatarie) si se rupe in bucati cat mai mici.
Atat boabele de porumb, cat si maslinele se spala in apa rece si apoi, se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Cand este gata, bine fiert, se scoate din vasul in care a fost fiert si se lasa sa se raceasca.
Se taie cubulete sau se rupe fasii.
Asamblarea salatei in cupe
Primul strat este cel de salata, urmeaza un strat de boabe de porumb, unul de masline feliate si apoi, un strat de cubulete de piept de pui. Ultimul strat o sa fie cel de maioneza.
Deasupra maionezei, presaram patrunjel verde tocat.
Adaugam cateva boabe de caju, o maslina si cate o jumatate de ou fiert, taiat in doua.
Se lasa cateva ore (2-3) la frigider.
Cand servim, avem grija sa amestecam maioneza cu ingredientele adaugate in cupa.