modules/forum/post.tpl

Ce gafe ai facut in bucatarie?

16.02.2012 / 00:53

Nick: simo_brkic
Bucataras incepator
Bucataras din: 18.12.2011
Retete: 29
Scrie-i mesaj privat

sandytza a spus:

am facut si eu odata chiftele si de graba de neatentie am pus si orez . Obisnuinta de la perisoare sau stiu eu la ce ma gadeam??? Se le-am prajit. Si cand sa mancam surpriza erau beton.

=)))))))))

Citeaza

16.02.2012 / 01:03

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

ihihihi  bucataraselor =)) sigur toate am avut "intamplari"haioase..eu de unde sa incep..sa mi aduc aminte..sa pun sare in loc de zahar sau zahar in loc de sare mi sa intamplat si mie ,poi la inceput cand am inceput sa fac clatite imi aduc aminte ca la noi in casa mamei nu aveam curaj asa ca le am facut prin vecini ,eh ca doar tavanul lor nu era al nostru  si tin minte ca una cazuse chiar pe motanelul lor xD xD ...poi crescand am invatat ca se pot face mai multe lucruri in acelasi timp ,dar nu iasa bine  odata mam apucat sa pregatesc cina tocanita de pui ,in acelasi timp faceam si o ciorba de legume si aveam de scos si hainele din masina xD ehh da..pacat ca fiind "pe fuga" cu 40 de grade afara intentionata sa mi pun suc in pahar si sos de rosii in oala cu tocanita  le am schimbat xD  atat eram de ocupata ..norocul meu a fost ca" nu mam facut de rusine"  nu am fost "descoperita"  sotul meu ma intreaba ce e de mancare si eu am schimbat imediat,am dato pe ciorba si felul doi  o omleta rapida si gustoasa ...poi prima oara cand am facut vinete in cuptor (pt k nu aveam plita) a iesit un fum de mai mai trebuiau chemati pompierii si de vinete na mai ramas mai nimik xD xD ihihihiihi

Citeaza

16.02.2012 / 23:43

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 856
Scrie-i mesaj privat

Citeaza

19.02.2012 / 06:49

Nick: Elenakiko
Bucataras incepator
Bucataras din: 19.02.2012
Retete: 5
Scrie-i mesaj privat

Am copt vinetele în cuptor și am uitat să le înțep. Evident că au pocnit. Atât de tare încât s-a deschis ușa de la cuptor. Să mai zic că a fost totul plin de bucăți de vinete, cojițe etc.? Mai bine nu, spun doar că m-am speriat îngrozitor, că m-am nimerit să fiu aproape când a bubuit. Bine că nu am făcut infarct.

Citeaza

23.02.2012 / 14:44

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Io, am facut intr-un uikend tiramisu live pe bucataras.ro. si, ca sa fac pe desteptul, am zis sa folosesc oua de prepelitza. am pus vreo 25 de bucati deoparte si am inceput sa separ albusul de galbenus. cred ca la al 8-lea am cedat nervos si am trecut pe oua de gaina . Reteta este AICI sau AICI (dupa trecerea de la blog la site)

ihihiihhiihahahahhahahahahahaihihihihihi =)) =)) te cred!:D

Citeaza

23.02.2012 / 14:45

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Elenakiko a spus:

Am copt vinetele în cuptor și am uitat să le înțep. Evident că au pocnit. Atât de tare încât s-a deschis ușa de la cuptor. Să mai zic că a fost totul plin de bucăți de vinete, cojițe etc.? Mai bine nu, spun doar că m-am speriat îngrozitor, că m-am nimerit să fiu aproape când a bubuit. Bine că nu am făcut infarct.

se inteapa,da? :D eu nam stiut..noroc k nu mi au bubuit niciodata atunci = ))

Citeaza

12.03.2012 / 20:12

Nick: VERONICA2607
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.02.2012
Retete: 47
Scrie-i mesaj privat

simo_brkic a spus:

se inteapa,da? :D eu nam stiut..noroc k nu mi au bubuit niciodata atunci = ))

da se inteapa...pe asta am patit-o si eu dar nu in cuptor ..ceea ce ma bucura

Acest mesaj a fost modificat de VERONICA2607
Ultima editare: 12.03.2012 20:14:14

Citeaza

12.03.2012 / 20:15

Nick: VERONICA2607
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.02.2012
Retete: 47
Scrie-i mesaj privat

• cand aveam vreo 10 ai am incercat sa fac mamaliga...dar a iesit apa cu malai....nefierte
  • si pe la 12 ani...ca doar am  mai crescut...am facut un pandispan ars...de a stat tava cu apa vreo 2 luni dupa care a  fost aruncata la gunoi nu mai avea saraca maicamea ce sa faca cu ea

Citeaza

30.12.2023 / 19:39

Nick: tonajec562
Bucataras incepator
Bucataras din: 19.12.2023
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Navigating through their website, Flange Dimensions, I was impressed by the precision and detailed specifications available for each product. Whether you're working on an industrial project or a DIY endeavour

Citeaza

14.02.2024 / 08:31

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Experience the convenience of London pocket wifi with Wifi Hire. Stay connected on the go and explore the city without worrying about internet access

Citeaza

16.02.2024 / 10:45

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Malan Best Security stands out in providing reliable Building Fire Watch services. Their committed team is equipped with the expertise to handle the safety challenges associated with buildings, ensuring the protection of your property. Choose Malan Best Security for comprehensive and effective building fire watch solutions tailored to your needs.

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Rocsi

1266 puncte