Ce gafe ai facut in bucatarie?
24.02.2010 / 19:43
Citeazagospodinadecriza a spus:
Super. Prima gafa din 2010 a fost:"Poale in brau". Niste chestii negrepe fund, arse, bine de tot, Dar, am ras cu cutitul si Dani a mancat 4, ca sa zica ca a mancat una!
mie mi-ar fi placut pt ca-mi plac dulciurile mai crocante
oare la gafe in bucatarie se pune si automutilarea?
eu m-am ars azi rau de tot pe mana si m-am epilat la flacara aragazului...
24.02.2010 / 21:24
Nick: gospodinadecrizaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Citeazaionix a spus:
mie mi-ar fi placut pt ca-mi plac dulciurile mai crocante oare la gafe in bucatarie se pune si automutilarea? eu m-am ars azi rau de tot pe mana si m-am epilat la flacara aragazului...
Felicitari. Mie nu-mi place sa curat gaina la flacara. Mi se face rau de tot de la miros.
24.02.2010 / 23:34
Citeazagospodinadecriza a spus:
Felicitari. Mie nu-mi place sa curat gaina la flacara. Mi se face rau de tot de la miros.
sa ma chemi pe mine mie-mi place extrem de mult mirosul de ceapa parlita...mi-aduc aminte ca atunci cand eram mica si mergeam la bunici la tara, cand aveam o bubita ceva imi punea ceapa parlita remediu babesc nu stiu daca are vreun efect
27.02.2010 / 22:39
Citeaza
io am reusit sa ard vasul zepter la prima utilizare l-am facut praf, am frecat 5 zile sa-i scot fata din nou
28.02.2010 / 00:07
Nick: gospodinadecrizaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Citeaza
Trebuia sa-i pui apa fierbinte imediat, si se curata repede! Eu asa am facut cu al meu, la prima utilizare, desigur! Cred ca voia botezat!
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza dubla cu aer cald, Breville, Halo Flexi, Digital, 11L
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L,rotund, portocaliu
24.03.2010 / 09:29
Citeaza
eu am avut duminica trecuta o zi cu accedent, am spart capacul de la tigaia mea iubita care era de sticla, dupa ce facusem in ea mancarea la cuptor am uitat ca e fierbinte si am luat capaccul in maina si praf pe toata bucataria numai cioburi dar mama cum ca nu are somn facea curatenie in noaptea aceea la bucatarie si pe soba erau toate formele pentru copt inclusiv si cea pentru tarte care e tot de sticla si era intr-o cutie de carton , mama a tras la ea cutia si i sa rostogolit forma drept in frunte, bine ca nu ea spart capul , insa forma pa pa iara-si cioburi
11.02.2011 / 14:58
Citeaza
Tin minte ca aveam pofta de salata de vinete si am pus in cuptor in tava cuptorului vinete, am inchis usa cuptorului si le-am lasat sa se coaca am deschis usa cuptorului din cand in cand ca sa le intorc, si cand am deschis usa mi-au pocnit cam 2 vinete direct in fata si pe bustsa vezi ce arsura aveam pe bust si pe gat dar si pe obrazdoamne ce m-am m-ai speriat atuncica sa nu mai zic ca cuptorul era plin de vinete si eu la fel rad eu acumadar vreo 2 saptamani am avut semn si ma si dureau, mi se facuse ca niste basici.
27.06.2011 / 16:13
Citeaza
Cand eram tineri si stateam in camin m-am pus sa prepar pranzul pentru sotul meu: supa instant si friptura de porc cu cartofi prajiti . Imi aduc aminte ca gateam pe un reseu(in camera) aveam 3 furculite, 2 linguri si-un cutit. In ziua aia am cumparat special o cratita 1litru (mai mult ibric ca ma gandeam ca dupa sa-l folosec la cafea), o tigae de teflon si ma-am pus pe gatit. Am pus supa la fiert ... pai si a firt , a fiert (pret de doua cafele baute cu colega din camera vecina) pana s-a evaporat jumate si deja nu mai aveam supa pentru amandoi.Ce mi-am zis, l-as ca eu sar peste supa si am trecut la preparatul fripturii am taiat , am pierat , am dat cu sare, am dat cu sare. Si mi-am zis ca trebuie sa prajesc intai cartofii, lucru care-l mai facusem si alta data si mi-a iesit. Eeii si am ajuns la friptura. Parca nu i-am pus sare? Hai sa mai pun un pic.
Am asezat frumos masa pe un colt de birou si ne-am pus la masa.
Eu ma uitam la el cum isi mananca supa A PAPAT TOT (si dupa relatarile lui ulterioare era foarte sarata) Ce sa vazic am trecut la friptura care era ATAAT de sarataa.
La asta na mai rezistat si mi-a zis:"Iubita, daca vroiai sa mergem la o bere nu trebuia sa sabotezi mancarea!"
si am mers la o bere.
29.06.2011 / 18:25
Citeazamonike a spus:
Cand eram tineri si stateam in camin m-am pus sa prepar pranzul pentru sotul meu: supa instant si friptura de porc cu cartofi prajiti . Imi aduc aminte ca gateam pe un reseu(in camera) aveam 3 furculite, 2 linguri si-un cutit. In ziua aia am cumparat special o cratita 1litru (mai mult ibric ca ma gandeam ca dupa sa-l folosec la cafea), o tigae de teflon si ma-am pus pe gatit. Am pus supa la fiert ... pai si a firt , a fiert (pret de doua cafele baute cu colega din camera vecina) pana s-a evaporat jumate si deja nu mai aveam supa pentru amandoi. Ce mi-am zis, l-as ca eu sar peste supa si am trecut la preparatul fripturii am taiat , am pierat , am dat cu sare, am dat cu sare. Si mi-am zis ca trebuie sa prajesc intai cartofii, lucru care-l mai facusem si alta data si mi-a iesit. Eeii si am ajuns la friptura. Parca nu i-am pus sare? Hai sa mai pun un pic. Am asezat frumos masa pe un colt de birou si ne-am pus la masa. Eu ma uitam la el cum isi mananca supa A PAPAT TOT (si dupa relatarile lui ulterioare era foarte sarata) Ce sa vazic am trecut la friptura care era ATAAT de sarataa. La asta na mai rezistat si mi-a zis:"Iubita, daca vroiai sa mergem la o bere nu trebuia sa sabotezi mancarea!" si am mers la o bere.
tare faza...noroc ca are simtul umorului
29.06.2011 / 19:24
Citeazamonike a spus:
Cand eram tineri si stateam in camin m-am pus sa prepar pranzul pentru sotul meu: supa instant si friptura de porc cu cartofi prajiti . Imi aduc aminte ca gateam pe un reseu(in camera) aveam 3 furculite, 2 linguri si-un cutit. In ziua aia am cumparat special o cratita 1litru (mai mult ibric ca ma gandeam ca dupa sa-l folosec la cafea), o tigae de teflon si ma-am pus pe gatit. Am pus supa la fiert ... pai si a firt , a fiert (pret de doua cafele baute cu colega din camera vecina) pana s-a evaporat jumate si deja nu mai aveam supa pentru amandoi. Ce mi-am zis, l-as ca eu sar peste supa si am trecut la preparatul fripturii am taiat , am pierat , am dat cu sare, am dat cu sare. Si mi-am zis ca trebuie sa prajesc intai cartofii, lucru care-l mai facusem si alta data si mi-a iesit. Eeii si am ajuns la friptura. Parca nu i-am pus sare? Hai sa mai pun un pic. Am asezat frumos masa pe un colt de birou si ne-am pus la masa. Eu ma uitam la el cum isi mananca supa A PAPAT TOT (si dupa relatarile lui ulterioare era foarte sarata) Ce sa vazic am trecut la friptura care era ATAAT de sarataa. La asta na mai rezistat si mi-a zis:"Iubita, daca vroiai sa mergem la o bere nu trebuia sa sabotezi mancarea!" si am mers la o bere.
vai ce dragut....daca era unul mofturos iti dadea cu ea de pamant sigur..las ca e bine
01.07.2011 / 11:39
Citeaza
Dragele mele,ce sa zic....,asta se intampla cu muti ani in urma, de fapt cu destui de multi ani in urma, cand orice ii puneam in farfurie era DELICIOSfiinca iesa din mainile mele.Astazi nu mai ajung astfel de performante Acum el da tonul criticilor si da nas mofturosilor
05.07.2011 / 03:57
Citeaza
Eu in 2007 mi-am spart buza superioara :)) . Lucram ca bucatar si aveam o zi incarcata de comenzi . Eram foarte agitata ca sa iasa totul cum trebuie si m-am grabit atat de tare sa deschid usa unui congelator incat am uitat ca eram si eu in fata usii :)) .M-a durut groaznic iar 5 minute nu am mai facut nimic . Aratam amuzand cu buza sparta , dar mai amuzant era cand m-a intreba ce am patit .
19.07.2011 / 23:50
Citeaza
Oare cine nu a facut nici o gafa in bucatarie? Doar toti am inceput asa, mai slab, nu? Nimeni nu s-a facut peste noapte maestru-bucatar..:))
Important e sa trecem peste esecuri si sa incercam "sa gafam" mai putin..:))
25.07.2011 / 23:03
Citeaza
eu am inceput cu gafe...dar la ora asta nu`mi vin toate in minte....revin cu ele:)))
Stiu ca de fiecare data la mamaliga ,ma ard in 17 locuri pe maini.Atunci cand folosesc capac la mancaruri,uit sa iau carpa si prind de el..tot asa il azvarlu unde apuc=)))tragedie.
Odata am uitat ca am clatit furculita si am intors carnea in tigaie..a sarit uleiul pe tot peretele si pe blugii mei cei noi=)))))))))))))))sa nu zic cat am avut pe maini.
De ceva vreme sarez prea mult mancarea,nu stiu ce e cu mine:))