modules/forum/post.tpl

Ce gafe ai facut in bucatarie?

09.11.2009 / 03:37

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

09.11.2009 / 20:36

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Catalin a spus:

Eu nu gatesc, eu doar consum , deci am o altfel de patanie. Cind eram prin generala, am vrut sa scot ceva din frigider si am rasturnat pe jos cratita plina ochi cu mincare de mazare. Ca sa nu ma certe maica-mea, am adunat frumos totul de pe covor si am umplut repede oala la loc, pe furis. Evident ca io n-am mai mincat, l-am luat in brate pe "nu mi-e foame" vreo 2 zile, pina s-a terminat. Da' va dati seama ce suflet am avut daca i-am lasat p-ai mei sa se infupte? Mazare cu scame, un deliciu

Si banuiesc ca i-ai privit cu o placere sadica cum mananca.

Citeaza

09.11.2009 / 22:49

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 857
Scrie-i mesaj privat

Cica "eu nu gatesc, doar consum"

Citeaza

10.11.2009 / 19:30

Nick: PapaBun
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.04.2009
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Cînd am încercat să fac diverse sosuri. Oricum, m-am lăsat repede, nici nu sînt sănătoase, decît cele obținute doar din vegetale (ulei de măsline plus x plus x plus x).

Cele mai dese gafe sînt legate de timpul prea scurt/lung pentru prepararea diferitelor feluri.

Citeaza

11.11.2009 / 17:02

Nick: ramo_cata
Bucataras incepator
Bucataras din: 19.04.2009
Retete: 43
Scrie-i mesaj privat

ha ha dar ce ziceti de pus oala cu carne pe foc si plecat la plimbare ..am plecat eu fain frumos la iubu' eu la servici sa-l iau la cumparaturi si cand  intr-un moment  imi aduc aminte ca am pus oala pe foc si acolo a ramas...stateam in gazda,in apartament aveam 2 pisici si un catel...saracii i-am gasit pe balcon cu capul pe geam,vecinii faceau ture ture pe la usa,fumul din lume,nu te vedeai om cu om..brrr nu vreu sa-mi mai amintesc si sa mai patesc asa ceva...si sa va mai zic una:eram la liceu,ai mei plecasera la tara si m-am apucat sa fac paine,cum vazusem la mami...am pus eu de toate ,am fiert apa,am dizolvat drojdia in ea si am inceput sa framant..am lasat painea l-a dospit si am bagat-o la cuptor..am vazut ca nu prea a crescut in lichean dar am zus ca na cine stie..tulai doamne ce paine mi-a iesit...nu a crecsut deloc si era trunchi..nici cainii nu o puteau manca..oparisem drojdia si asta mi-a dat toata munca peste cap....am mai patit o chestie la o ciorba de perisoare ,care de fac a fost o ciorba de carne tocata..mi s-au faramat toate perisoarele...

Citeaza

11.11.2009 / 17:17

Bucataras Minunat
Scrie-i mesaj privat

ramo_cata a spus:

ha ha dar ce ziceti de pus oala cu carne pe foc si plecat la plimbare ..am plecat eu fain frumos la iubu' eu la servici sa-l iau la cumparaturi si cand  intr-un moment  imi aduc aminte ca am pus oala pe foc si acolo a ramas...stateam in gazda,in apartament aveam 2 pisici si un catel...saracii i-am gasit pe balcon cu capul pe geam,vecinii faceau ture ture pe la usa,fumul din lume,nu te vedeai om cu om..brrr nu vreu sa-mi mai amintesc si sa mai patesc asa ceva...si sa va mai zic una:eram la liceu,ai mei plecasera la tara si m-am apucat sa fac paine,cum vazusem la mami...am pus eu de toate ,am fiert apa,am dizolvat drojdia in ea si am inceput sa framant..am lasat painea l-a dospit si am bagat-o la cuptor..am vazut ca nu prea a crescut in lichean dar am zus ca na cine stie..tulai doamne ce paine mi-a iesit...nu a crecsut deloc si era trunchi..nici cainii nu o puteau manca..oparisem drojdia si asta mi-a dat toata munca peste cap....am mai patit o chestie la o ciorba de perisoare ,care de fac a fost o ciorba de carne tocata..mi s-au faramat toate perisoarele...

esti tare Ramo

Citeaza

11.11.2009 / 17:55

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

pai recent ...zice sotul as manca niste cartofi prajiti(nu mai facusem de ceva ani buni...de astia clasici in ulei, in tigaie) zice de aia asa ca in Romania , in ulei de floarea soarelui, in tigaie, zic bun hai ca-ti fac, ii fac o tura intigaie de aia de set(cu maner de plastic de ala negru ce o fii,,,si capac cu dop de ala la fel) si bineinteles ca nu i-a ajuns vroia mai multi, zic las ca iti mai fac o tura maine, obicei prost zic stii ce nu arunc uleiul il pastrez ca doar nu e ars de la o data facut cativa cartofi in el, iti fac maine in acelasi ulei apoi il arunc(eu zgarcita :)) ) si pun capacul si bag tigaia in cuptor :) sa las ordonat in bucatarie pai cum :)...

seara ma gandesc sa fac o prajitura, pun cuptorul la incalzit(e electric) dinainte sa fie totul pregatit...cand termin de combinat ingredientele sa intre tava direct la 200 grade...continuarea e de prisos sa o mai tastez...:(

haha

Citeaza

11.11.2009 / 17:58

Nick: anaiordan
Bucataras incepator
Bucataras din: 01.05.2009
Retete: 24
Scrie-i mesaj privat

asta cu incinsul uleiului in cuptor am patit-o si eu in weekend :D

Citeaza

11.11.2009 / 19:18

Bucataras Minunat
Scrie-i mesaj privat

rivka a spus:

pai recent ...zice sotul as manca niste cartofi prajiti(nu mai facusem de ceva ani buni...de astia clasici in ulei, in tigaie) zice de aia asa ca in Romania , in ulei de floarea soarelui, in tigaie, zic bun hai ca-ti fac, ii fac o tura intigaie de aia de set(cu maner de plastic de ala negru ce o fii,,,si capac cu dop de ala la fel) si bineinteles ca nu i-a ajuns vroia mai multi, zic las ca iti mai fac o tura maine, obicei prost zic stii ce nu arunc uleiul il pastrez ca doar nu e ars de la o data facut cativa cartofi in el, iti fac maine in acelasi ulei apoi il arunc(eu zgarcita :)) ) si pun capacul si bag tigaia in cuptor :) sa las ordonat in bucatarie pai cum :)... seara ma gandesc sa fac o prajitura, pun cuptorul la incalzit(e electric) dinainte sa fie totul pregatit...cand termin de combinat ingredientele sa intre tava direct la 200 grade...continuarea e de prisos sa o mai tastez...:( haha

ups!

da' bine ca nu te-ai ars

Citeaza

14.02.2010 / 23:27

Nick: cccris
Bucataras incepator
Bucataras din: 04.02.2010
Retete: 60
Scrie-i mesaj privat

Sa va vad acum... a ars cineva aceeasi mincare de 3 ori? Eu. Mazarea. A ars o data, am cules ce mai era bun, am mai adaugat ceva, tot asa de 3 ori, a patra oara a iesit . Nu avea cel mai bun gust, dar am avut ce minca.

Sau: am plecat la mall, m-am plimbat si am facut ceva cumparaturi. Pe drumul de intoarcere mi-am amintit ca aveam mincare pe foc. Nu ma asteptau pompierii acasa. Noroc ca stau la curte. Am aerisit casa, mult timp.

Sa va mai spun cite biberoane am topit? Cit laptic, acelasi, l-am facut prea fierbinte sau prea rece?

Si multe altele. Mai putine in ultimul timp pentru ca mi-am luat aragaz cu timer si, uneori, il aud si ma duc sa verific mincarea.

Si lumea zice ca sint bucatareasa buna

Citeaza

15.02.2010 / 00:41

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

cccris a spus:

Sa va vad acum... a ars cineva aceeasi mincare de 3 ori? Eu. Mazarea. A ars o data, am cules ce mai era bun, am mai adaugat ceva, tot asa de 3 ori, a patra oara a iesit . Nu avea cel mai bun gust, dar am avut ce minca. Sau: am plecat la mall, m-am plimbat si am facut ceva cumparaturi. Pe drumul de intoarcere mi-am amintit ca aveam mincare pe foc. Nu ma asteptau pompierii acasa. Noroc ca stau la curte. Am aerisit casa, mult timp. Sa va mai spun cite biberoane am topit? Cit laptic, acelasi, l-am facut prea fierbinte sau prea rece?  Si multe altele. Mai putine in ultimul timp pentru ca mi-am luat aragaz cu timer si, uneori, il aud si ma duc sa verific mincarea. Si lumea zice ca sint bucatareasa buna

Citeaza

15.02.2010 / 10:26

Nick: Anastasia
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.02.2010
Retete: 60
Scrie-i mesaj privat

rivka a spus:

pai recent ...zice sotul as manca niste cartofi prajiti(nu mai facusem de ceva ani buni...de astia clasici in ulei, in tigaie) zice de aia asa ca in Romania , in ulei de floarea soarelui, in tigaie, zic bun hai ca-ti fac, ii fac o tura intigaie de aia de set(cu maner de plastic de ala negru ce o fii,,,si capac cu dop de ala la fel) si bineinteles ca nu i-a ajuns vroia mai multi, zic las ca iti mai fac o tura maine, obicei prost zic stii ce nu arunc uleiul il pastrez ca doar nu e ars de la o data facut cativa cartofi in el, iti fac maine in acelasi ulei apoi il arunc(eu zgarcita :)) ) si pun capacul si bag tigaia in cuptor :) sa las ordonat in bucatarie pai cum :)... seara ma gandesc sa fac o prajitura, pun cuptorul la incalzit(e electric) dinainte sa fie totul pregatit...cand termin de combinat ingredientele sa intre tava direct la 200 grade...continuarea e de prisos sa o mai tastez...:( haha

condoleantele mele pentru tigaie, imi imaginez ce stres ai avut cand ai inteles care e mirosul cu pricina  eu rad dar singura de cate ori bag tigaia la cuptor ca sa nu ocupe loc pe aragaz ma gandesc sa nu uit cumva de ea si sa patesc la fel  

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 15.02.2010 21:54:14

Citeaza

15.02.2010 / 14:40

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

cccris a spus:

Sa va vad acum... a ars cineva aceeasi mincare de 3 ori? Eu. Mazarea. A ars o data, am cules ce mai era bun, am mai adaugat ceva, tot asa de 3 ori, a patra oara a iesit . Nu avea cel mai bun gust, dar am avut ce minca. Sau: am plecat la mall, m-am plimbat si am facut ceva cumparaturi. Pe drumul de intoarcere mi-am amintit ca aveam mincare pe foc. Nu ma asteptau pompierii acasa. Noroc ca stau la curte. Am aerisit casa, mult timp. Sa va mai spun cite biberoane am topit? Cit laptic, acelasi, l-am facut prea fierbinte sau prea rece?  Si multe altele. Mai putine in ultimul timp pentru ca mi-am luat aragaz cu timer si, uneori, il aud si ma duc sa verific mincarea. Si lumea zice ca sint bucatareasa buna

eu n-am ars ars aceeasi mancare de 3 ori... am ars mancarea o data si bine

Citeaza

15.02.2010 / 14:41

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

rivka a spus:

cunosc   Rivka, esti de-a mea

Citeaza

24.02.2010 / 19:16

Nick: gospodinadecriza
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Scrie-i mesaj privat

ionix a spus:

cunosc    Rivka, esti de-a mea

Super.

Prima gafa din 2010 a fost:"Poale in brau". Niste chestii negrepe fund, arse, bine de tot, Dar, am ras cu cutitul si Dani a mancat 4, ca sa zica ca a mancat una!

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori