modules/forum/post.tpl

Ce gafe ai facut in bucatarie?

06.11.2009 / 05:27

Nick: danygospodina
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.05.2009
Retete: 2
Scrie-i mesaj privat

     Daaaa

Citeaza

06.11.2009 / 05:30

Nick: danygospodina
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.05.2009
Retete: 2
Scrie-i mesaj privat

    Mai am, da le mai opresc si pt .alta data. Trezirea!Pe unde sunteti?

Citeaza

06.11.2009 / 09:51

Nick: ANCA
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.12.2008
Retete: 112
Scrie-i mesaj privat

p-aci, Dany

Citeaza

06.11.2009 / 17:46

Nick: Swanheart
Bucataras incepator
Bucataras din: 26.09.2009
Retete: 21
Scrie-i mesaj privat

Nu demult, il rog pe al meu sot sa imi faca o cafea (amandoi fiind nebautori de cafea, insa eram fff obosita). La vreo 10 min dupa ce pune el presso-ul pe aragaz, merg sa verific de ce nu e gata... Imi aminteam ca atunci cand isi facea tatal meu, dupa cateva minute incepea sa fiarba si sa iasa cafeaua. In presso-ul nostru, nici gand. Dau focul la maxim, sa fiarba odata. Mai asteptam cateva minute, amandoi roata in jurul aragazului, indignati ca nu mai fierbe apa. Desi simtiseram un miros ciudat, l-am ignorat, ca la un moment dat sa se desprinda manerul de la presso, si sa cada pe aragaz, semi-topit... Atunci si-a dat si Marius seama ca uitase sa puna apa, pusese doar cafeaua... Oricum, am ramas fara presso, si de atunci servim musafirii doar cu 3 in 1.  

Citeaza

06.11.2009 / 20:39

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 857
Scrie-i mesaj privat

, f tare. pai, swanheart, uite cum se face cafeaua azi:

“Se ia o boabă de cafea, se leagă cu o aţă, şi se scufundă de 2-3 ori în ceaşca cu apă fierbinte.  La fiecare 3 cafele se schimbă aţa…”

, miha a adus reteta

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 06.11.2009 20:39:40

Citeaza

06.11.2009 / 22:19

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Super tare! Cafea prajita!

Oare ce urmeaza?

Citeaza

06.11.2009 / 22:41

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

E PUTIN LUCRU FAPTUL C-AM PUS LAPTELE LA FIERT LA 10 SEARA SI L-A OPRIT SOTUL LA 3 NOAPTEA? . Da' ce fum..da' ce miros...

Nu ti-a mai trebuit odorizant in bucatarie cateva zile.

Citeaza

06.11.2009 / 22:43

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

danygospodina a spus:

    Mai am, da le mai opresc si pt .alta data. Trezirea! Pe unde sunteti?

Daniiiiiiii, n-ai somn ?

Citeaza

06.11.2009 / 22:46

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

danygospodina a spus:

    Mai am, da le mai opresc si pt .alta data. Trezirea! Pe unde sunteti?

Dani, suntem prin lumea viselor. Iti transmitem salutari !

Citeaza

06.11.2009 / 23:56

Nick: danygospodina
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.05.2009
Retete: 2
Scrie-i mesaj privat

   Mersi, Buni, am terminat dulceata acum 5 minute.

Citeaza

07.11.2009 / 00:02

Nick: danygospodina
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.05.2009
Retete: 2
Scrie-i mesaj privat

   Ahhh, si eu am prajit legumele, aproape carbonizate, altele caramelizate, cand am primit vasul Zepter. Imi venea sa plang deasupra lui. Insa s-a dovedit ca e bun, s-a desprins totul fff.usoor !

Citeaza

07.11.2009 / 09:02

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 857
Scrie-i mesaj privat

apropo de vas zepter. mi-am luat si eu unul si la fel, am vrut sa fac tarta aia minune de e gata in 10 minute. si am pus vasul sa ajunga la temperatura de 100 grade (semnul verde parca), dupa care nu am avut un moment de ezitare , l-am luat de pe foc, l-am pus iar, cert e ca s-a dus naiba adevarul intre ce indica ala si ce temperatura avea vasul, iar cind am pus zaharul s-a ales praful. dar eu am curatat 3 zile la el, am sunat si reprezentantul zepter ... jale . si de atunci nu l-am mai folosit .

PS. folosesc insa si s foarte multumit aparatul de vidat. foarte bine sa pastreaza tot in caserolele vidate

Citeaza

07.11.2009 / 09:27

Nick: danygospodina
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.05.2009
Retete: 2
Scrie-i mesaj privat

    Nu stiu ce vas ai luat tu, Bucataras, eu am o oala de vreo 7 litri, dar e foarte buna, legumele ies dulci, ii plac si lui Dany. Au un gust natural.

   Si mie imi place aparatul ala, da nu-l am.

  

Citeaza

07.11.2009 / 09:43

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 857
Scrie-i mesaj privat

am vazut varianta Braun de vidare ... ala cum o fi?

Citeaza

09.11.2009 / 00:20

Nick: Catalin
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.01.2009
Retete: 1
Scrie-i mesaj privat

Eu nu gatesc, eu doar consum , deci am o altfel de patanie. Cind eram prin generala, am vrut sa scot ceva din frigider si am rasturnat pe jos cratita plina ochi cu mincare de mazare. Ca sa nu ma certe maica-mea, am adunat frumos totul de pe covor si am umplut repede oala la loc, pe furis. Evident ca io n-am mai mincat, l-am luat in brate pe "nu mi-e foame" vreo 2 zile, pina s-a terminat. Da' va dati seama ce suflet am avut daca i-am lasat p-ai mei sa se infupte? Mazare cu scame, un deliciu

Acest mesaj a fost modificat de Catalin
Ultima editare: 09.11.2009 00:21:18

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]