06.11.2009 / 17:46
Citeaza
Nu demult, il rog pe al meu sot sa imi faca o cafea (amandoi fiind nebautori de cafea, insa eram fff obosita). La vreo 10 min dupa ce pune el presso-ul pe aragaz, merg sa verific de ce nu e gata... Imi aminteam ca atunci cand isi facea tatal meu, dupa cateva minute incepea sa fiarba si sa iasa cafeaua. In presso-ul nostru, nici gand. Dau focul la maxim, sa fiarba odata. Mai asteptam cateva minute, amandoi roata in jurul aragazului, indignati ca nu mai fierbe apa. Desi simtiseram un miros ciudat, l-am ignorat, ca la un moment dat sa se desprinda manerul de la presso, si sa cada pe aragaz, semi-topit... Atunci si-a dat si Marius seama ca uitase sa puna apa, pusese doar cafeaua... Oricum, am ramas fara presso, si de atunci servim musafirii doar cu 3 in 1.
06.11.2009 / 20:39
, f tare. pai, swanheart, uite cum se face cafeaua azi:
“Se ia o boabă de cafea, se leagă cu o aţă, şi se scufundă de 2-3 ori în ceaşca cu apă fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimbă aţa…”
, miha a adus reteta
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 06.11.2009 20:39:40
Recomandari pentru tine si casa ta
06.11.2009 / 22:41
Citeazagaby_d a spus:
E PUTIN LUCRU FAPTUL C-AM PUS LAPTELE LA FIERT LA 10 SEARA SI L-A OPRIT SOTUL LA 3 NOAPTEA? . Da' ce fum..da' ce miros...
Nu ti-a mai trebuit odorizant in bucatarie cateva zile.
06.11.2009 / 22:43
Citeazadanygospodina a spus:
Mai am, da le mai opresc si pt .alta data. Trezirea! Pe unde sunteti?
Daniiiiiiii, n-ai somn ?
06.11.2009 / 22:46
Citeazadanygospodina a spus:
Mai am, da le mai opresc si pt .alta data. Trezirea! Pe unde sunteti?
Dani, suntem prin lumea viselor. Iti transmitem salutari !
07.11.2009 / 00:02
Citeaza
Ahhh, si eu am prajit legumele, aproape carbonizate, altele caramelizate, cand am primit vasul Zepter. Imi venea sa plang deasupra lui. Insa s-a dovedit ca e bun, s-a desprins totul fff.usoor !
07.11.2009 / 09:02
Citeaza
apropo de vas zepter. mi-am luat si eu unul si la fel, am vrut sa fac tarta aia minune de e gata in 10 minute. si am pus vasul sa ajunga la temperatura de 100 grade (semnul verde parca), dupa care nu am avut un moment de ezitare , l-am luat de pe foc, l-am pus iar, cert e ca s-a dus naiba adevarul intre ce indica ala si ce temperatura avea vasul, iar cind am pus zaharul s-a ales praful. dar eu am curatat 3 zile la el, am sunat si reprezentantul zepter ... jale . si de atunci nu l-am mai folosit .
PS. folosesc insa si s foarte multumit aparatul de vidat. foarte bine sa pastreaza tot in caserolele vidate
07.11.2009 / 09:27
Citeaza
Nu stiu ce vas ai luat tu, Bucataras, eu am o oala de vreo 7 litri, dar e foarte buna, legumele ies dulci, ii plac si lui Dany. Au un gust natural.
Si mie imi place aparatul ala, da nu-l am.
09.11.2009 / 00:20
Eu nu gatesc, eu doar consum , deci am o altfel de patanie. Cind eram prin generala, am vrut sa scot ceva din frigider si am rasturnat pe jos cratita plina ochi cu mincare de mazare. Ca sa nu ma certe maica-mea, am adunat frumos totul de pe covor si am umplut repede oala la loc, pe furis. Evident ca io n-am mai mincat, l-am luat in brate pe "nu mi-e foame" vreo 2 zile, pina s-a terminat. Da' va dati seama ce suflet am avut daca i-am lasat p-ai mei sa se infupte? Mazare cu scame, un deliciu
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Catalin
Ultima editare: 09.11.2009 00:21:18