modules/forum/post.tpl

Ce gafe ai facut in bucatarie?

03.11.2009 / 22:37

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

la al 8-ulea cica a cedat

Citeaza

05.11.2009 / 11:04

Nick: Sabina
Bucataras incepator
Bucataras din: 23.04.2009
Retete: 100
Scrie-i mesaj privat

Eu mi-am pus sarmalute la incalzit si am plecat in baie ...unde am gasit niste prosoape si am zis hai sa le clatesc pana se incalzesc sarmalele mele ....numai ca am uitat de ele si abia cand am simtit miros de fum mi am adus aminte ....nu va puteti imagina ce fum era in bucatarie

Citeaza

05.11.2009 / 11:55

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Sabina, ai facut si tu sarmale prajite?

Citeaza

05.11.2009 / 16:26

Nick: danygospodina
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.05.2009
Retete: 2
Scrie-i mesaj privat

Eu cred ca aveam vreo 10 ani si bucataream cu frate-meu de 7, cand stateam singuri acasa. O reteta spunea ca e nevoie de "5 oua intregi". Intreg nu inseamna cu tot cu coaja? Si eram inainte de 89.

Citeaza

05.11.2009 / 16:41

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Si inca una tare. Cand am ajuns fimei maritati, di 50 si ceva de kile, si cu copchil, la casa mea, am inceput sa fac mancare. Prima mancare a fost "paste cu...bors". Se voia o ciorba cu paste, numai ca am fiert pana s-a evaporat aproape toata apa, iar apoi am turnat bors. S-a servit fierbinte, cu sarea presarata deasupra, in farfurie.

Prima friptura am facut-o la sfintirea casei. A iesit o reteta interesanta, de friptura rosie, cu sos caramel. Si ffff.tare. Si m-am si enervat cand a venit taica-meu, cu 10 min. inaintea popii si s-a dus sa cumpere carnati. Nu stia sa aprecieze efortul meu la bucatarie. Asa ca la sfintire mirosea a tamaie, agheazma, busuioc si carnati .

De sarbatori, musafirii erau serviti cu ....paste, amestecate cu o "porceala", asa ii spunea Dany Reteta?- bulion cu apa, ceapa,carnati,salam, branza sarata, amestecate bine pe foc.  E de inteles cand iarna trecuta am fost "tocata" de neamuri ca stiu sa fac mancare.

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 05.11.2009 17:37:02

Citeaza

05.11.2009 / 17:37

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 857
Scrie-i mesaj privat

05.11.2009 / 17:48

Nick: Sabina
Bucataras incepator
Bucataras din: 23.04.2009
Retete: 100
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

Sabina, ai facut si tu sarmale prajite?

Da,da, da!

Erau si fripte si prajite si de toate

Citeaza

05.11.2009 / 18:22

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

mi-am amintit si eu una recentalegata tot de sarmale.

am avut o luna intreaga oameni la lucru la casa si am gatit zilnic.in ultima zi am zis: ia sa le fac eu sarmalute in foi de vita!

zis si facut

am pus printre ele si vreo 4ardei umpluti .

am pus la fiert ,focul la maresi-am zis ca le dau eu repede la mic dupa ce incep sa fiarba.

da de unde,am uitat de ele,

nu va inchipuiti ce era in oala aiatot o frunza,umplutura imprastiata,ardei.si mai veneau si oamenii la masa la ora 1.

am pus rapid si-am facut sos bolognese cu ton,am fiert spaghete si am rezolvat si felu' 2

Citeaza

05.11.2009 / 19:37

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

mi-am amintit si eu una recenta legata tot de sarmale. am avut o luna intreaga oameni la lucru la casa si am gatit zilnic.in ultima zi am zis: ia sa le fac eu sarmalute in foi de vita! zis si facut am pus printre ele si vreo 4ardei umpluti . am pus la fiert ,focul la mare si-am zis ca le dau eu repede la mic dupa ce incep sa fiarba. da de unde,am uitat de ele , nu va inchipuiti ce era in oala aia tot o frunza,umplutura imprastiata,ardei .si mai veneau si oamenii la masa la ora 1 . am pus rapid si-am facut sos bolognese cu ton,am fiert spaghete si am rezolvat si felu' 2

Da, cafea cu sare de lamaie ati baut ? Stateam cu prietenele de vorba. Si cum ii sta bine unei gazde mi-am servit  musafirele cu o cafea. Nuimai ca...in loc de zahar am pus sare de lamaie. Norocul lor a fost ca am gustat eu prima si am putut sa le salvez .

Citeaza

05.11.2009 / 19:46

Bucataras Suprem
Scrie-i mesaj privat

Cafeaua cu lamaie e buna pentru durerile de cap.

Citeaza

05.11.2009 / 19:51

Nick: ANCA
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.12.2008
Retete: 112
Scrie-i mesaj privat

eu sunt campioana, cate retete am ratat

cea mai tare a fost ca...am stricat masina de paine, si apoi m-am apucat s-o repar, si am reusit

acum rad de crap cand imi amintesc, insa cvnd s-a intamplat, mi se parea ireal ce patesc eu, mai ales ca era noua, o primisem de cateva saptamani! cum ma stiu antitalent la aluaturi, numa sotul o foloseste, el fac painea mereu...asa ca am zis sa incerc si eu...am pus ingredientele, numa ca nu am pus cuva cum trebuie si a inceput sa se zgaltaie urat..am mai indesat-o eu acolo, mai nasol...scot compozitia, intorc cuva, si chestiile alea care intrau pe rotite, erau desfacute, aproape de tot..asa ca am scos sculele sotului, si da-i si surubareste, strange cu patentul, asambleaza:(((..el era la job si trebuia sa nu se vada ce bravura am facut, asa ca de voie de nevoie, am reparat-o!!! mi-a luat vreo 2 ore sa strang alea p-acolo, am injurat de numa, curgeau apele pe mine, dar am reusit, nu s-a prins, i-am spus abia dupa vreo luna de isprava, normal ca s-a stricat de ras, a verificat-o si era ok! o folosim cu spor si acum, face anu' de Craciun!

Citeaza

05.11.2009 / 20:28

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

05.11.2009 / 22:48

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Si am mai facut si iarna trecuta papanasi cu faina cat...cuprinde. Si la mine a cuprins muuult.Am pus in uleiul incins si....a sfarait un pic, inca un pic si apoi......boooom, au inceput sa sara peste tot, pe tavan, pe usa, frigider, in toate directiile, ca ghiulele. Si, care au fost salvate, tot le-am mancat.

Citeaza

05.11.2009 / 23:22

Bucataras Suprem
Scrie-i mesaj privat

Ai fost atacata de papanasi? Ai naibii papanasi bre!

Citeaza

05.11.2009 / 23:33

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

hahahaha, ce tare e ... danny atacata de papanasi

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Rocsi

1266 puncte