Ce gafe ai facut in bucatarie?
01.11.2009 / 23:01
Citeaza
Oricit de bucataras ai fi, pun pariu ca ai o amintire din bucatarie care-ti stirneste zimbetul ....
02.11.2009 / 00:12
ieri am ars mancarea de nu se putea sta in bucatarie:D...nici o data nu am reusit sa o lipesc/ard mancarea in felul asta, nici cand nu stiam sa gatesc si eram la inceput si faceam incercari...
si inca una destul de aiurea a fost cand la un sos pentru ostropel am pus scortisoara in loc de piper....erau borcanelele de culori apropiate :D...cam cu atat ma laud...altceva ca mi-a iesit mancarea fara sare sau prea sarata..asta o mai patim toti din cand in cand...
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 02.11.2009 20:49:45
02.11.2009 / 00:54
Citeaza
haha! nici nu stiu cu ce sa incep! Uneori pun prea mult chili... am dat-o in bara rau de tot cu chili de vreo 3 ori, abia te puteai apropia de ce facusem, atat de iute era, acum sunt mai atenta. Odata cand am facut clatite, am vrut sa le intorc in aer si una a aterizat in oala cu bors care fierbea si ea pe aragaz. Nu stiam cum s-o mai pescuiesc de acolo ca s-a facut bucatele si cum zicea ana, mai ard mancarea uneori, uit de ea ...
02.11.2009 / 13:16
E PUTIN LUCRU FAPTUL C-AM PUS LAPTELE LA FIERT LA 10 SEARA SI L-A OPRIT SOTUL LA 3 NOAPTEA?.
Da' ce fum..da' ce miros...
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 02.11.2009 20:48:33
Recomandari pentru tine si casa ta
02.11.2009 / 23:51
Citeazagaby_d a spus:
E PUTIN LUCRU FAPTUL C-AM PUS LAPTELE LA FIERT LA 10 SEARA SI L-A OPRIT SOTUL LA 3 NOAPTEA? . Da' ce fum..da' ce miros...
Am patit si eu o data sa pun niste lapte la fiert si sa-mi vad de alte treburi. Si la un moment dat cand am simtit miros de fum, eram tare contrariata, fiind convinsa ca n-am nimic pe aragaz si cre ca vecinul isi arde mancarea si-mi impute mie casa. :))
02.11.2009 / 23:54
Citeazaanaiordan a spus:
ieri am ars mancarea de nu se putea sta in bucatarie:D...nici o data nu am reusit sa o lipesc/ard mancarea in felul asta, nici cand nu stiam sa gatesc si eram la inceput si faceam incercari... si inca una destul de aiurea a fost cand la un sos pentru ostropel am pus scortisoara in loc de piper....erau borcanelele de culori apropiate :D...cam cu atat ma laud...altceva ca mi-a iesit mancarea fara sare sau prea sarata..asta o mai patim toti din cand in cand...
Ana, asta cu scortisoara am comis-o si eu la un sos Bechamel. Am vrut sa pun niste nucsoara si am nimerit scortisoara. In viteza fiind n-am mai vazut decat "-oara" de la sfarsit. Si tot gustam din sosul ala si nu-mi dadeam seama ce-i cu gustul ala ciudat.
03.11.2009 / 09:57
Nick: luminita20_2006Scrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Citeaza
mda....buna intrebare...imi aduc aminte ca atunci cand eram acasa c-am prin clasa a 9 , am facut o tocanita..." speciala"....cu muuuuuuuuulta sare:))de atunci am o frica de eagust mereu mincarea
03.11.2009 / 11:25
Citeaza
Da' gafe de-ale mamei putem spune?
Proaspat maritata si plecata de acasa, s-a apucat mama mea sa faca parjoale. Din amintiri, cam cum a vazut ea ca face bunica. Numa ca a cam incurcat amintirile si a facut compozitie de sarmale.
A facut sarmale prajite.
03.11.2009 / 20:27
Citeaza
am facut si eu odata chiftele si de graba de neatentie am pus si orez . Obisnuinta de la perisoare sau stiu eu la ce ma gadeam??? Se le-am prajit. Si cand sa mancam surpriza erau beton.
03.11.2009 / 22:22
Citeaza
Io, am facut intr-un uikend tiramisu live pe bucataras.ro. si, ca sa fac pe desteptul, am zis sa folosesc oua de prepelitza. am pus vreo 25 de bucati deoparte si am inceput sa separ albusul de galbenus. cred ca la al 8-lea am cedat nervos si am trecut pe oua de gaina . Reteta este AICI sau AICI (dupa trecerea de la blog la site)