Ce gafe ai facut in bucatarie?
06.08.2011 / 21:09
Citeaza
Eu m-am pus sa fierb fasole si m-am dus inapoi pe net pana fierbe si mi-am adus aminte de fasole cand am simtit fum in toata casa.Cand m-am dus in bucatarie era un fum de nu vedeam nimi si oala era arsa de fasole nici nu mai poate fi virba.Eu ma pricep foarte bine la gafe:D
06.08.2011 / 22:49
CiteazaUbulika a spus:
eu am inceput cu gafe...dar la ora asta nu`mi vin toate in minte....revin cu ele:))) Stiu ca de fiecare data la mamaliga ,ma ard in 17 locuri pe maini. Atunci cand folosesc capac la mancaruri,uit sa iau carpa si prind de el..tot asa il azvarlu unde apuc=)))tragedie. Odata am uitat ca am clatit furculita si am intors carnea in tigaie..a sarit uleiul pe tot peretele si pe blugii mei cei noi=)))))))))))))))sa nu zic cat am avut pe maini. De ceva vreme sarez prea mult mancarea,nu stiu ce e cu mine:))
)))))))))))))
06.08.2011 / 23:24
Citeazaalexandra20 a spus:
Eu m-am pus sa fierb fasole si m-am dus inapoi pe net pana fierbe si mi-am adus aminte de fasole cand am simtit fum in toata casa.Cand m-am dus in bucatarie era un fum de nu vedeam nimi si oala era arsa de fasole nici nu mai poate fi virba.Eu ma pricep foarte bine la gafe:D
=))))))))))))))))))))))tare
acu cateva zile mi`am pus la copt in cuptor niste cartofi..si noroc ca am iesit pe hol sa ma duc la baie...ca am simtit mirosul de ars=))) ca altfel ii lasam inca 6 ore ..cu noroc:)))
i`am scos ca taciunele din cuptor:)))
02.09.2011 / 00:41
Citeaza
Gafe...cat de multe vrei? Prima pe care mi-o amintesc a fost mancarea de mazare. Eram adolescenta, nu stiam sa gatesc, dar impreuna cu sora mea si cu tata, am vrut sa-i aratam mamei ca stim sa gatim. Am uitat sa punem marar si nu stiam de ce are alt gust decat al celei preparate de mama. Apoi, au fost mancare de fasole arsa ca m-am luat cu altceva si am uitat de ea; rata pe varza, la fel, arsa pentru ca am adormit dupa o noapte de schimbul trei; aripioare de pui cu susan, imbibate de grasime de nu le-a mancat nici cainele; si cea mai noua gafa, mancare de ceapa cu pui, de asemenea arsa, ca am uitat de ea.
Recomandari pentru tine si casa ta
03.09.2011 / 10:03
Citeaza
ooo...destule! :) ...am tiat frisca, poi ca sa incerc sa o repar am pus vreo 2 pliculete cu inatritor din acela de frisca....bineintles ca nu am reparat-o, iar gustul ORIBIL!
O alta gafa a fost cand am facut o minunatie de musca de vinete, dar ca desteapta am pus-o pe masina de spalat ( care e in bucatarie) ce era in functiune. Cum masina era una mai veche facea niste trepidatii de se zguduiau toti peretii....iar musacaua mea a fost nici mai mult nici mai putin pe jos...bine ca mare gustasem din ea:)
am ars prajituri, ca le-am uitat in cuptor...
icrele le-am taiat de nenumarate ori...
cam astea ar fi!
14.10.2011 / 22:19
Citeaza
Am gasit mai demult o reteta de tort super, cu frisca, jeleu, tot felu` de creme. Si bineinteles, fiind necopt aveam nevoie de o tava cu pereti detasabili. Dar eu nu, ce tava! Ma descurc! Si m-am descurcat de a iesit o chestie rotunda de parca era salata boeuf, sau orice altceva numai nu tort. Oricum, din fericire ceilalti nu prea s-au prins de gafa, dar tot nu intelegeau de ce arata asa :))
14.10.2011 / 23:53
Citeaza
Buna seara tuturor. Pai, am vrut sa fac cu fel de gem de struguri, si am pus pe foc struguri cu zahar, intr-o oala. pentru ca ma durea umpic capul, am zis ca ma intind... putin, si am reusit * performanta* de a adormi. putin mai incolo, ca prin vis am simti un miros foarte placut de caramel. cam in 5 secunde am realizat ca uitasem pe foc oala. nu are rost sa va zic ce fum era in casa si cum era oala de neagra, si caramelizata.
15.10.2011 / 16:18
Citeazaclickutza a spus:
Buna seara tuturor. Pai, am vrut sa fac cu fel de gem de struguri, si am pus pe foc struguri cu zahar, intr-o oala. pentru ca ma durea umpic capul, am zis ca ma intind... putin, si am reusit * performanta* de a adormi. putin mai incolo, ca prin vis am simti un miros foarte placut de caramel. cam in 5 secunde am realizat ca uitasem pe foc oala. nu are rost sa va zic ce fum era in casa si cum era oala de neagra, si caramelizata.
15.10.2011 / 17:03
Citeaza
Aproape tot timpul uit si pun sare de doua ori in mancare, sau ultima oara am scapat zacusca si m-am oparit urat de tot pe mana...
15.10.2011 / 22:23
Aveam vreo 13-14 ani cand am incercat sa fac eclere.Eram foarte entuziasmata,aluatul a iesit frumos,le-am modelat,le-am pus in cuptor si le-am lasat sa se "coaca".Trecuse ceva timp,iar eclerele mele nu erau coapte,se negrisera...ce mai un dezastru total.Va intrebati de ce nu mi-au iesit???Motivul este unul singur:nu pusesem praf de copt sau bicarbonat:D:D:D Rezultatul:eclere negre,necrescute,pleostite,crude la mijloc,rele la gust...Aceasta a fost prima mea experienta culinara,total esuata.Dupa 2 ani de la neplacutul incident am inceput sa am din nou incredere in mine si sa incerc alte retete,care mi-au reusit.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Elena_Daria
Ultima editare: 15.10.2011 22:37:59