RODIMUR

8

Bucataras
Minunat

PIATRA NEAMȚ

Bucataras din 05.04.2017

RETETE974
PRIETENI143
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de cartofi noi, cu loboda si smantana

In Ciorbe la 20 Mai 2020

Se curăță rădăcinoasele, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă, când este cazul. Se curăță ceapa, se spală, se taie și se călește ușor în ulei suficient și la...

Ciorba de cartofi, cu carnati afumati si tarhon

In Ciorbe la 2 Mai 2020

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul, păstârnacul și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Se curăță ceapa, se spală,...

Ciorba de salata verde, cu afumatura

In Ciorbe la 24 Apr 2020

Se curăță ceapa, se spală și se taie mărunt. Se curăță rădăcinoasele (morcovii și pătrunjelul) se spală și se dau pe răzătoarea mare. Se spală rapid kaiserul și apoi se feliază. Se toarnă uleiul în oala în care se va face ciorba, se dă la foc mic și se...

Supa din carne de vitel, cu fidea

In Supe la 18 Apr 2020

Carnea se spală, se fasonează și se pune la fiert, cu apă rece, la foc iute, până ce începe să se formeze spumă. Atunci se culege spuma, se aruncă și se diminuează focul de la aragaz, pentru ca supa să rămână limpede. Când este cazul, se completează cu apă...

Bors dietetic cu cartofi

In Ciorbe la 3 Apr 2020

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, cu 4 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este necesar. Se curăță cepele, se spală și se taie...

Supa dietetica de legume, cu galuste de gris, fara oua

In Supe la 22 Mar 2020

Cum se prepara reteta Supa dietetica de legume, cu galuste de gris, fara oua Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală și se pun întregi la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă...

Bors cu fasole alba mini si leustean

In Ciorbe la 16 Mar 2020

Cu o seară înainte de preparare se alege fasolea, se spală bine și se pune cu apă rece, la înmuiat. (Dacă nu ați pus fasolea din timp la înmuiat, alegeți-o, spălați-o și adăugați apă clocotită. Puneți capacul pe oală și după 3 ore, strecurați fasolea și...

Reteta sanatoasa si naturala de ciorba de cartofi, cu urzici dreasa cu rosii

In Ciorbe la 11 Mar 2020

Preparare Reteta sanatoasa si naturala de ciorba de cartofi, cu urzici dreasa cu rosii Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina), se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează...

Ciorba de legume, dreasa cu smantana si acrita cu moare

In Ciorbe la 1 Mar 2020

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Se curăță cepele și usturoiul, se spală, se...

Supa de gaina, cu galuste de gris

In Supe la 22 Feb 2020

Carnea se fasonează, se spală și se pune la fiert, cu 3 litri de apă rece, la foc iute, până ce se ridică spumă deasupra. Se culege spuma, se aruncă și apoi se reduce focul de la aragaz, ca să nu se tulbure supa, întrucât carnea de găină trebuie să fiarbă mai mult...

Reteta de bors moldovenesc, cu carne de porc, dres cu bors de casa

In Ciorbe la 12 Feb 2020

Preparare Reteta de bors moldovenesc, cu carne de porc dres cu bors de casa Carnea se fasonează, se taie cubulețe și se pune la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă, apoi se dă focul la temperatură medie. Se completează cu apă caldă,...

Supa de legume, cu taitei si oua posate

In Supe la 8 Feb 2020

Se curăță ceapa și cățeii de usturoi, se spală și se lasă întregi. Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie grosier și se pun la fiert, cu ceapa și cățeii de usturoi, în 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se...

Ciorba de conopida, broccoli si afumatura

In Ciorbe la 3 Feb 2020

Se curăță rădăcinoasele, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Se curăță cepele, se spală, se taie și se călesc ușor, la foc mic și în...

Supa de rosii, cu telemea si crutoane aromatizate

In Supe la 26 Ian 2020

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă, Se completează cu apă, când este cazul. Se curăță ceapa, se spală, se taie mărunt și se...

Supa de cartofi, cu zdrente de oua

In Supe la 20 Ian 2020

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul, țelina), se spală, se taie grosier și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, atunci când este cazul. Între timp, se spală roșiile,...

Supa de rosii, cu omleta

In Supe la 10 Ian 2020

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Se mixează ouăle pentru omletă cu; sare, piper,...

Ciorba de fasole verde, cu afumaturi

In Ciorbe la 5 Ian 2020

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Fasolea verde se pune cu apă rece să dea un...

Supa de legume, cu sunca taraneasca afumata

In Supe la 29 Dec 2019

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se curăță, se spală, se taie bețișoare (julienne) și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, atunci când este cazul. Se curăță ceapa...

Reteta gustoasa de Supa crema de mazare, cu crutoane

In Supe la 26 Dec 2019

Cum se prepara Reteta gustoasa de Supa crema de mazare, cu crutoane: Mazărea se decongelează, se alege, se spală sub jet de apă și se lasă la scurs, în strecurătoare. Se curăță cartofii și rădăcinoasele, se spală și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când...

Supa crema de dovlecel, cu crutoane si ceapa verde

In Supe la 15 Dec 2019

Se curăță: morcovii, pătrunjelul, țelina, cartofii și dovlecelul (care poate fi lăsat cu tot cu coajă) se spală bine, se taie cubulețe, sau rondele și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece și cu sare. Cât timp fierb legumele, se curăță ceapa, se spală, se taie și se...

Supa de rosii, cu ciuperci si orez (de post)

In Supe la 9 Dec 2019

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este nevoie. Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt...

Supa crema de legume, cu tofu si crutoane

In Supe la 2 Dec 2019

Legumele (morcovii, pătrunjeii, țelina, usturoiul și cartofii) se curăță, se spală, se taie cubulețe, sau rondele și se pun la fiert, cu 1,5-2 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Se...

Ciorba cu legume si perisoare de ciuperci - Reteta gustoasa de post

In Ciorbe la 25 Noi 2019

Cum se prepara Ciorba cu legume si perisoare de ciuperci - Reteta gustoasa de post Rădăcinoasele (morcovi, pătrunjel, țelină) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Ciupercile se curăță...

Ciorba de legume, cu broccoli

In Ciorbe la 16 Noi 2019

Rădăcinoasele (morcovi, pătrunjei și țelină) se curăță, se spală, se taie grosier și se pun la fiert cu 4 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Se curăță cepele și usturoiul, se...

Bors de fasole alba uscata, cu rasol afumat de porc

In Ciorbe la 16 Oct 2019

Fasolea se alege, cu o zi înainte, se spală și se pune la înmuiat, cu apă rece. A doua zi, se aruncă apa în care s-a înmuiat fasolea, se adaugă altă apă și se dă oala la foc iute. Când apa începe să se coloreze și mai scade, se strecoară fasolea, se...

Ciorba de legume, cu afumaturi

In Ciorbe la 10 Oct 2019

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se completează cu apă caldă, atunci când este cazul. Se curăță ceapa și usturoiul, se spală,...

Ciorba de praz, cu legume si paste

In Ciorbe la 2 Oct 2019

Rădăcinoasele (morcovi, pătrunjei și țelină) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă fierbinte, când este cazul. Se desfac și se aruncă primele două foi de...

Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui

In Supe la 25 Sep 2019

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii, păstârnacul și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se completează cu apă caldă, atunci când scade, la fiert. Ceapa și...

Supa de cartofi, cu taitei

In Supe la 11 Aug 2019

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se taie grosier și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Cînd se ridică spumă deasupra, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă, când este cazul. Se curăță ceapa și usturoiul se...

Ciorba de cartofi, acrita cu moare de varza

In Ciorbe la 4 Aug 2019

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina), se spală, se taie rondele și se pun la fiert, la foc iute, cu 3 litri de apă. Când se ridică spuma deasupra, se culege și se aruncă. Se completează cu apă, când scade. Între timp, se curăță ceapa,...

Afisate 31 - 60 din 150 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Ai fost remarcat si admirat atat de mult astazi, ca ti s-a cam urcat la cap. Atentie la excese, si maine e o zi!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]